Політична криза у Чернівецькі міські раді: астрологічний прогноз

  Важливим гороскопом, у якому добре віддзеркалюється політична криза у Чернівецькі міські раді, починаючи з останніх місяців 2015 року, є гороскоп інавгурації мера Олексія Каспрука. Цей гороскоп є набагато інформативніший за особистий гороскоп Олексія Каспрука у контексті політики і перспектив розвитку політичної кризи.

    .

  У гороскопі інавгурації Олексія Каспрука Сонце, яке керує Асцендентом, знаходиться в 11-му домі. Сонце, як управитель Асценденту, символізує мера, його лідерство, публічність, авторитет. 11-й дім символізує в астрології  групи людей, друзів, діяльність у групі, а в цьому гороскопі – Чернівецьку міську раду. Також в 11-му домі знаходиться Місяць і Меркурій. Місяць керує 12-м домом – домом таємниць  і діяльності за лаштунками, а Меркурій – 11-м. Саме починаючи з листопада 2015 року під аспектом опозиції транзитного Сатурна опинилося Сонце, а з січня 2016 року – й Місяць. Пік опозиції транзитного Сатурна до Сонця карти вже пройшов, а ось до Місяця – ні, бо Сатурн захопив Місяць  транзитною петлею. Кінець точного аспекту опозиції Сатурна до Місяця буде у жовтні. Сатурн перешкоджає, сковує, дає затримки, у мунданних гороскопах несприятливі аспекти транзитного Сатурна часто символізують кризи. Місяць, який має відношення до 11-го і 12-го дому, у Близнятах під несприятливим аспектом транзитного Сатурна вказує на те, що політикам важко домовитися в кулуарах. Сатурн у Стрільці символізує розбіжності у політичних поглядах. Невирішені проблеми у Ратуші означають не тільки кризу у депутатському корпусі, але й кризу мера як лідера, який не хоче чи не може забезпечити ефективну роботу влади і сприяти вирішенню кадрових питань. Добре, що пік аспекту опозиції Сатурн-Сонце вже пройдено, тому є надія, що у майбутньому мер зуміє проявити себе як відповідального лідера. Недавно депутати спромоглися обрати у неповному складі виконавчий комітет, а це означає – прогрес є.          

 Вписується у цей гороскоп і скандал (швидше поданий деякими чернівецькими ЗМІ як скандал) у грудні 2015 року, коли депутати міської ради провалили голосування за надання із-за кордону 10-ти  мільйонного кредиту у євро. У листопаді і грудні 2015 року транзитний Сатурн і транзитний Нептун активували разом із Сонцем і Нептун карти. Нептун – управитель 9-го дому у 8-му домі. 9-й дім в астрології символізує іноземців, чужі країни, а 8-й – не тільки смерть і руйнування, але й кредити, великі гроші. У гороскопі Сонце і Нептун об’єднує партільний аспект квадратури. Вказує на скандали, вплив на мера таємних деструктивних сил.

 Судячи з розміщення планет у гороскопі, травень у цьому році виглядає кризовим для роботи депутатів міської ради і вирішення проблем, домовлятися у кулуарах буде нелегко. Транзитний ретроградний Сатурн дасть другий аспект опозиції до Місяця карти, а транзитний Юпітер – аспект квадратури. І ще Юпітер у травні стане стаціонарним. Несподіванки і зміни для мера, які пов’язані з договорами і партнерами (Уран – управитель 7-го дому), великими фінансами, кредитами і небезпеками (Уран – управитель 8-го дому), а також з іноземцями (Уран у 9-му домі), може принести транзитний Уран, який вийде на куспід 10-го дому.

 А ось осінь виглядає не такою депресивною та сірою для мера і роботи міської ради, як місяці першої половини цього року. Швидше за все, починаючи з осені, будуть знайдені компроміси у деяких спірних питаннях. Восени транзитним Юпітером буде підтримано Сонце і Місяць в 11-му домі. Транзитний Юпітер з вересня 2016 по листопад 2017 року буде перебувати у Терезах. У Терезах Юпітер вказує на важливість партнерських стосунків. Успіху у такі часи досягнуть ті люди, які уміють балансувати, іти на компроміси і домовлятися. В гороскопі інавгурації  Віктора Ющенка Юпітер був у Терезах, і стосунки у команді президента Ющенка мали велике значення і вагомо вплинули на його правління.

 У жовтні складеться аспект від транзитного Юпітера до Сонця карти інавгурації мера Чернівців. У жовтні, на мій погляд, в Олексія Каспрука з’явиться більше шансів привернути до себе увагу і підкреслити важливість своєї фігури у політичні грі (Юпітер збільшує можливості). Важливим буде у жовтні і аспект кон’юнкції транзитного Юпітера з Марсом. З’єднання транзитного Юпітера з Марсом у 3-му домі може вказувати на активні дії, войовничу риторику (3-й дім), боротьбу за владу (Марс керує 10-м домом) з резонансом у ЗМІ (3-й дім). У цій карті управитель 10-го дому Марс перебуває у вигнанні у Терезах під несприятливими аспектами Урана і Плутона. Таке розміщення свідчить про конфлікти у стосунках, які негативно впливають на авторитет міського голови. Також у жовтні буде остання третя опозиція транзитного Сатурна до Місяця.

 Листопад буде сприятливий для вирішення проблем у Ратуші за лаштунками. Складеться аспект тригона  транзитного Юпітера до Місяця (цей сильний аспект буде і в травні 2017 року). Місяць і Юпітер в карті мають відношення до 12-го дому. Екзальтований Юпітер у Ракові у 12-му домі символізує успіх у таємних справах, вплив на діяльності мера покровителів, які не хочуть себе афішувати. Крім цього аспекту Юпітер зачепить несприятливими аспектами Плутон і Уран карти, які входять до складу Т-квадратури, а в грудні – Юпітер карти. Планети, які входять до Т-квадратури, вказують на багато проблем у різних сферах, починаючи від проблем з інвестиціями і закінчуючи проблемами з підлеглими, для вирішення яких потрібно буде домовлятися. Будуть актуальними ці аспекти і в 2017 році.

   

  В особистому гороскопі Олексія Каспрука у цьому році був і є актуальний аспект кон’юнкції, який вказує на кризові часи у правлінні, транзитного Сатурна до Сонця – управителя 10-го дому. 10-й дім у натальні астрології має відношення до кар’єри, авторитету, професійної діяльності, цілей у житті. Також 10-й дім символізує одного з батьків, чий авторитет мав найбільше значення. На куспіді 10-го дому знаходиться знак Лева. Цілі у такої людини – досягти слави, бути популярним. Кар’єра у таких людей пов’язана з публічною діяльністю. А в тому, що Олексій Каспрук тепер є мером Чернівців важливу роль відіграв у минулому популярний батько, чий авторитет у Чернівцях у свій час був великий.

  Юпітер у Ракові в цьому гороскопі і в гороскопі інавгурації мера також свідчить, що успіх у такої людини пов'язаний з сім’єю, патріотизмом, традиціями, минулим, вихідцями з регіону, в якому народилася людина з таким Юпітером. Сонце – управитель 10-го дому – у з’єднанні з Нептуном у 2-му домі поєднує тему влади і тему  фінансів, а також свідчить про багато таємниць у цих сферах. Точне з’єднання транзитного Сатурна з Сонцем було у січні і ще буде у травні і жовтні (у двох гороскопах транзитний Сатурн петлею синхронно активує Місяць і Сонце, тож піки аспектів збігаються). У травні квадратуру до Сонця дасть і транзитний Юпітер.

 З точки зору астрології, у цьому році травень і жовтень можуть бути важливими і кризовими для міського голови. Саме десь приблизно у цих періодах часу можуть відбуватися важливі події і прийматися важливі рішення – це видно у двох гороскопах. 

1 коментар

Адам Чесноков
Оцей прогноз був опублікований у квітні у цьому році. Написав, що швидше за все, починаючи з осені компроміс у деяких питаннях у Чернівецькі міські раді буде знайдено, бо так виглядає з точки зору астрології. Закінчиться у жовтні сковуюча дія петлі транзитного Сатурна до Місяця, а транзитний Юпітер тригоном підтримає Сонце і Місяць в 11-му домі гороскопу інавгурації мера. Осінь виглядає не таким періодом застою, як період першої половини цього року. А ось як воно буде в реальності і в деталях – на це відповісти зі стовідсотковою впевненістю не можу. Чи будуть перевибори міської ради, чи оберуть секретаря міської ради у цьому році? Також не знаю відповіді на ці питання.
У 2017 році транзитний Нептун складе аспект квадратури до Місяця карти інавгурації мера. Такий аспект може означати і скандали в Ратуші, і проблеми з іноземними кредитами та інвестиціями (Нептун має відношення до 8-го і 9-го дому). Думаю, що і перевибори міської ради цей транзитний аспект Нептуна може означати також, бо Нептун – планета 8-го дому – дому символічної смерті. І ще у грудні 2017 р. транзитний Сатурн складе аспект опозиції до Меркурія, який керує 11-м домом і знаходиться в ньому. Цей аспект вказує на кризу у Ратуші, але це при умові, що чинний міський голова Чернівців буде на той час ще керувати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте