Важливим для Президента буде місяць березень


 
 У гороскопі інавгурації Петра Порошенка у цьому році картина не така позитивна, як була у 2015-му. Транзитний Сатурн у цьому році складе негативні аспекти до Сонця гороскопу інавгурації. Найбільш несприятливим для Президента виглядає місяць березень, особливо друга його половина, бо тоді припадає пік негативних важливих транзитних аспектів. У березні транзитний Сатурн дасть аспект опозиції до Сонця гороскопу і стане стаціонарним. Коли планета стає стаціонарною і при цьому дає партільний аспект до натальної планети, то це підкреслює важливість цього аспекта. Крім Сатурна, у другі половині березня транзитні Юпітер і Венера складуть аспекти квадратури до Сонця гороскопу інавгурації. Сонце у гороскопі інавгурації Президента є управителем Асцендента і знаходиться у 10-му домі і близько до куспіду 11-го дому. Сонце у цьому гороскопі символізує Президента, його владу, авторитет, популярність, публічну діяльність, лідерство у груповій діяльності. Аспект транзитного Сатурна до Сонця символізує кризу для Президента як лідера, несприятливий період для публічної діяльності. Дуже ймовірна на такому аспекті втрата популярності, зменшення впливу Президента на парламент і партії. Можна припустити, що у березні буде пік загострення кризи в коаліції у ВР або у самій фракції БПП.

2 коментарі

Адам Чесноков
Цей прогноз опублікував 12 лютого в одному із своїх блогів. Раніше у 2015 році також писав, що важливим для Президента буде місяць березень. Друга половина березня – найбільш кризовий період 2016 року у гороскопі інавгурації Президента. Думаю, що у березні найбільш ймовірні такі варіанти розвитку подій: а) перемовини про створення нової коаліції у ВР заходять у глухий кут; б) з фракції БПП виходить група депутатів і після цього нова проєвропейська коаліція у парламенті не може бути сформована; в) відставка Яценюка і хаос у ВР.
Адам Чесноков
Не всім задоволений у цьому прогнозі, але думаю, що більшість написано є правдою. Відставка Яценюка – це наслідок домовленостей, які були досягнуті між БПП і НФ у кінці березня. А ось домовленості про створення «коаліції на трьох» зайшли у березні у глухий кут. Ще важливим можна вважати, що переговори про створення технократичного уряду на чолі з Яресько у березні провалилися, а від БПП був висунений свій кандидат. Політтехнолог Сергій Гайдай вважав, що П. Порошенку вигідно тримати на прем’єрські посаді Яценюка, бо він відводить негатив від нього і його політсили. Обрання Гройсмана – це перекладання всієї відповідальності за стан в країні на Президента і БПП. Щодо перспектив нового уряду і роботи ВР, то можна констатувати зменшення впливу Президента на партії і ефективну роботу ВР. Швидше за все, буде нестійка більшість, у які час від часу не буде вистачати голосів. Наступний виток великої політичної кризи, на мій погляд, буде у грудні.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте