Астрологічний прогноз на 2015 рік



2015 рік буде роком дерев’яної Кози. Минулі роки Кози: 1895, 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003. У ці роки відбувалися такі важливі події: у 1919 році продовжилася громадянська війна в Росії; у 1943 році наступ радянської армії під Сталінградом завершився розгромом німецьких військ; у 1979 році війська СРСР були введені на територію Афганістану; у 1991 році США провели операцію «Буря в пустелі», відбувся серпневий путч у Москві, а Україна стала незалежною; збройні сили CША завдали удар по Іраку у 2003 році. Були багаті роки Кози 20-го століття й на різні договори: 1919 р. – Версальський мирний договір і Сен-Жерменський  мирний договір; 1955 р. – Варшавський договір; 1979 р. – договір між СРСР і США про обмеження стратегічних наступальних озброєнь і мирний договір між Єгиптом та Ізраїлем; 1991 р. – радянсько-американський договір про скорочення стратегічних наступальних озброєнь і Біловезькі угоди про припинення існування СРСР як держави.

У перші половині 2015 року Юпітер перебуватиме у знаку Лева. Сприяє таке розміщення людям яскравим, амбітним, харизматичним лідерам. Політики у такі часи можуть втілювати в життя грандіозні плани, зростає значення лідерів держав. «Так як Лев відповідає за театральні підмостки, можна сказати, що ввесь світ в цей час стає великим театром, де розігруються яскраві сцени, в яких кожний показує на що він здатний. І не важливо, що твориться за кулісами – сцена яскраво освітлена, тому саме вона приковує до себе глядачів», — писав видатний астролог Сергій Вронський про транзит Юпітера через знак Лева. Аспект тригона між Юпітером і Ураном у перші половині року є сприятливим для появи нових лідерів, нових облич у політиці, як і в 2014 році. У другі половині року Юпітер перейде у знак Діви. У цьому знаку послаблюється сила Юпітера, бо у ньому ця планета знаходиться у вигнанні, тому навряд  чи слід очікувати великого позитиву і прогресу у вирішенні багатьох проблем у світі у другі половині року. У Діві Юпітер більш приземлює амбіції політиків, на перший план часто виходять прагматизм і реалізм. Уряди держав у такі часи  можуть більше приділяти увагу фінансово-економічним питанням, вирішувати внутрішні проблеми в своїх країнах. Слабкий Юпітер у Діві буде в опозиції з сильним Нептуном у другі половині року. Такий аспект може вказувати на неясність і скандали, які пов’язані з релігією, політиками чи міжнародними відносинами. Аспект тригона Юпітера з Плутоном у знаках стихії Землі є сприятливим для вирішення фінансово-економічних питань, але це розміщення планет  не є головним у новому році.

Сатурн буде більшу частину року знаходитися у знаку Стрільця, лише у літі на кілька місяців ретроградний Сатурн повернеться у знак Скорпіона. У Скорпіоні Сатурн вказував на проблеми і опорядкування у сфері великих фінансів. У Стрільці сила Сатурна може проявлятися у пошуку вирішення міжнародних, релігійних чи ідеологічних проблем, бо за це все відповідає Стрілець. Сатурн вийде з цього знаку аж у кінці 2017 року. За цей час буде міжнародними переговорами і договорами узаконена нова реальність у світі. Цей період – період охолодження партнерських стосунків між деякими державами. Аспекти квадратури Юпітер-Сатурн і квадратури Сатурн-Нептун, які складуться у другі половині 2015 року, також не є сприятливим для дружніх відносин між державами: можливі скандали, порушення міжнародних договорів, можуть загострюватися проблеми пов’язані з нафтою і газом (за це відповідає Нептун).

Головним серед розміщень планет у 2015 році є аспект квадратури між Ураном в Овні і Плутоном в Козерогові. Цей аспект був і в 2014 році. Саме Уран і Плутон відповідають за великі зміни у світі. У прийдешньому році складеться останній конфліктний аспект квадратури між Ураном і Плутоном, тому є надія, що після 2015 року інтенсивність негативних змін у світі піде на спад.

Для США 2015 рік буде, як і 2014 рік, напруженим у міжнародних відносинах. На це вказує дирекційне Сонце в квадратурах до осі Асцендент-Десцендент в гороскопі США, дирекційний Меркурій, який у гороскопі США керує 7-м домом – домом стосунків, в опозиції до натального Нептуна – планети 9-го дому, транзитний Плутон в опозиції до Сонця, яке знаходиться у 7-му домі, транзитний Уран у квадратурі до Сонця. Буде продовження змін у стосунках з Росією. Також продовжаться зміни, початі в 2014 році, які мають відношення до фінансово-економічної сфери США,  можливо, що нелегко буде і керівникам держави. Про це свідчить транзитний Плутон і Уран в напружених аспектах до Сатурна, який у карті керує 2-м домом і знаходиться в 10-му домі. У другі половині року транзитний Юпітер увійде в 9-й дім карти США, таке розміщення можна трактувати як активну участь США у вирішенні проблем у світі, збільшення впливу США на геополітичні процеси.

2015 рік для влади РФ буде складнішим за 2014 рік. Хоч у гороскопі РФ аспекти прогресивного Сонця з Юпітером і Плутоном карти можна трактувати як позитивні, але інші розміщення планет не такі оптимістичні. Під впливом негативних аспектів транзитного Юпітера і Сатурна опиниться Меркурій карти РФ. Меркурій у гороскопі керує 10-м домом і знаходиться в 9-му (авторитет держави за кордоном). Ще під впливом аспектів транзитного Урана і Плутона буде перебувати Нептун, який знаходиться у 4-му домі і керує 7-м домом, і Юпітер, який знаходиться у 10-му домі і керує 4-м домом карти. Можна з цих розміщень планет зробити висновок, що в прийдешньому році продовжиться криза у міжнародних відносинах, дуже ймовірні нові введення санкцій проти Росії, збільшаться проблеми у торгівлі (Меркурій ) з іноземцями (9-й дім), можливе погіршення життя народу РФ і збільшення протестних настроїв. Оскільки Меркурій і Юпітер має відношення в гороскопі до 10-го дому – дому влади, то можна й очікувати кризового періоду у владі, можливі зміни у керівництві РФ. В особистому гороскопі Путіна видно, що, починаючи з 2014 року, для нього почався нелегкий час у його правлінні і партнерських стосунках.

Нема підстав вважати з точки зору астрології, що для України 2015 рік буде кращий за цей рік, що минає. Навіть без астрології зрозуміло, що держава перебуває у важкому стані. Продовжиться в 2015 році кризовий період для влади, бо транзитний Сатурн буде знаходитися у 10-му домі, а в солярному гороскопі України Сатурн і Марс перебувають у з’єднанні з Плутоном карти держави. Аспект транзитного Сатурна з 10-го дому до Сонця в гороскопі України вказує на нелегкий час у правлінні Президента і уряду, поглиблення кризи у стосунках з Росією (Сонце в гороскопі має відношення до 7-го дому). Дуже можливі народні бунти, різні провокації, нові спроби захоплення влади в регіонах, бо про такі можливі варіанти розвитку подій свідчить транзитний Плутон у з’єднанні з Ліліт в Козерогові в 12-му домі і прогресивний Місяць, який буде знаходитися  в травні і червні в 12-му домі у з’єднанні з натальним Ураном і в квадратурі з прогресивним Марсом. У солярному гороскопі України розміщення планет  вказують на можливі силові спроби вплинути на владу. Починаючи з останніх днів 2014 року можливі навіть замахи на відомих політиків держави.

  У перші половині  2015 року під сильним трансформаційним впливом транзитного Урана і Плутона опиниться Нептун у карті України. Нептун у гороскопі України керує 2-м домом і знаходиться у 12-му домі. Нептун України символізує непрозорість у фінансово-економічні сфері (2-й дім). Розміщення Нептуна у знаку Козерога є слабким розміщенням, тому малоймовірно, що початі урядом реформи будуть успішні. Для України настане час істини. Можна сказати, що відбудеться руйнування ілюзій (Нептун) народу. Найгірший варіант розвитку подій, який можуть символізувати транзитні аспекти Урана і Плутона до Нептуна, — це фінансово-економічний крах. Дирекційний Плутон у квадратурах до куспіду 2-го і 8-го дому також вказує на негативні зміни в економіці і банківській системі. Саме від стану в економіці і фінансової сфери буде залежати чи зможе Україна продовжувати війну далі.

 Дуже ймовірне у 2015 році загострення військового конфлікту на сході України і навіть переростання конфлікту у відкриту війну з Росією, особливо це стосується першої половини року, бо на це вказують аспекти прогресивного Місяця до Марса і Плутона в гороскопі інавгурації Президента, а також Сонце в дирекціях і прогресіях у з’єднанні з натальним Марсом в гороскопі України (Сонце в карті має пряме відношення до 7-го дому –дому стосунків, дому відкритих ворогів, а Марс в гороскопі знаходиться у 8-му домі – домі смерті держави). Транзитний Юпітер у з’єднанні з планетами 7-го дому карти України свідчить про можливі важливі договори. Швидше за все, про повне припинення бойових дій і мир можна буде говорити після 2015 року. У 2016 році транзитний Плутон вийде на Асцендент гороскопу України. Держава зміниться. Ймовірно, що федеративний устрій прийде навіть до тих областей України, в яких нема сепаратистських настроїв. Перебудова держави займе приблизно 8-9 років, а після цього періоду транзитний Плутон у з’єднанні з Сатурном карти України остаточно зруйнує стару систему держави.

 Про долю Президента можна зробити передбачення з його гороскопу інавгурації, що дуже малоймовірно, що Петра Порошенка хтось зможе усунути з посади, бо Венера, яка має пряме відношення до 10-го дому, – найсильніша планета в гороскопі інавгурації. Транзитний Юпітер у цьому гороскопі буде перебувати в 2015 році в 1-му домі, таке розміщення є сприятливим для далеких поїздок, зустрічей з іноземцями, збільшення авторитету Президента у світі. А ось в особистому гороскопі Арсенія Яценюка картина значно гірша, ніж у 2014 році. Рік для нього і для його правління  буде небезпечний. Напевно, що після 2015 року Арсеній Яценюк не буде більше Прем’єр-міністром.

    Ми приречені жити в рамках цього світу і підкорятися його правилам. Єдиний найбільш дієвий засіб від поганих ситуацій – це приймати правильні рішення, тож будьмо мудрі і поступаймо вірно. Розум робить нас вільними.

2 коментарі

Михайло Шморгун
Перевірим!
Дякую за гарну роботу!
Адам Чесноков
Настав час підбити підсумки. Незадоволений цим прогнозом. Був у деяких твердженнях близьким до правди, але не зумів більш точніше описати події. Мушу визнати: для таких складних прогнозів на рік мені не вистачає досвіду і знань в астрології. Багато написано «ніочом». Ще я несерйозно ставлюся до цього. Для таких прогнозів потрібно більш краще розуміти цикли планет, більше використовувати гороскопів, вміти поєднувати інформацію з них, потрібно розбиратися в геополітичних процесах і багато ще іншого. Прогноз на 2016 рік писати не буду. Погані прогнози – ганьба для астрології. Але відсутність прогнозів – також ганьба.
Буду старатися акцентувати увагу на тому, що не збулося. Міжнародних конфліктів у цьому році було багато, були важливі переговори і договори. Перша половини року була сприятлива для збільшення популярності таких харизматичних політиків, як Саакашвілі і Москаль. Неправильно написав про те, що у другі половині року внутрішні проблеми в країнах будуть мати важливіше значення для політиків за проблеми міжнародні. Трактував значення знаку Діви, але не врахував розміщення транзитного Юпітера у домах важливих гороскопів. Правда, писав, що в гороскопі США транзитний Юпітер у 9-му домі у другі половині року вказує на важливість зовнішньої політики, а у цьому році дізнався, що Юпітер у Діві мав важливе значення для зовнішньої політики СРСР і тепер РФ. Про це написав у своєму блозі. adamastrolog.blogspot.com/2015/10/1917.html Про проблеми і скандандали у 2015 році, які пов’язані з релігією, написав правильно, але не зумів написати з якою релігією будуть пов’язані ці проблеми. Радикальні ісламісти про себе заявили у цьому році сильно. Зі змінами в ісламському світі пов'язаний цикл Сатурн-Нептун. Деякі астрологи у 2014 році про це писали. Писав кілька разів, що буде нелегко керівникам деяких держав світу. Це, напевно, також написано неправильно. 10-й дім в мунданні астрології відповідає не лише за владу, але й за авторитет держави у світі. Напружені аспекти до елементів 10-го дому, швидше за все, вказували на важливий і напружений період в існуванні держав. Можливо, що потрібно було розглядати більше важливих гороскопів. Не розглядав, наприклад, гороскопи інавгурації президентів США І РФ. Не збулося про кризу і зміни у владі РФ. У перші половині року, коли Юпітер був під найбільшою напругою від аспектів Урана і Плутона було звільнено лише 20 генералів Рф. echo.msk.ru/news/1545364-echo.html У травні і червні в Україні не було великих народних бунтів, напевно тому, що прогресивних аспектів було замало, потрібно було враховувати транзити. Про фінанси-економічний стан в України написав, думаю, більш-менш близько до правди. Не знаю чи можна називати ситуацію в країні крахом, але вона є дуже важкою. Дефолт офіційно невизнаний, але ситуація є близька до дефолту. Про можливість відкритої війни між Україною і Росією у цьому році перебільшив. Напевно, що планети вказували на інтереси Росії у війні на сході України і погршення стосунків між державами. Можливо, що 2016 році вдасться вирішити конфлікт на Сході. Плутон у 2016 році на Асцеденті гороскопу України символізує початок перебудови держави. Можливо, що події не будуть аж такими поганими і драматичними, але важливі зміни мають бути. Знаю, що ще може бути напруга у стосунках України і Росії у літі 2016 року. Подивимося. Для Президента цей рік був непоганий. А ось 2016 рік буде складнішим для нього.
Думаю, можна було написати краще, але є так, як є. Свої помилки визнаю. Визнавати свої помилки — це крок до досконалості. Є люди, які кажуть, що у всьому винен Порошенко, Яценюк, Путін, Росія, але тільки не вони самі — це «совкове» мислення. Брати на себе відповідальність, бачити у собі зло – це і є справжній героїзм. Писати прогнози, думаю, буду, але не такі складні, як прогнози на рік.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте