Гороскоп інавгурації Петра Порошенка

Гороскоп інавгурації Петра Порошенка не є поганий. Має сильні і слабкі сторони. До позитивного у цій карті можна віднести те, що розміщення планет у ній вказують на ефективну роботу влади, вказують, що в Петра Порошенка є великі шанси домогтися миру, повернути країну в сторону розвитку і стабільності. До негативного можна віднести те, що народу буде нелегко. На державу і народ у майбутньому чекають великі зміни.

Асцендент знаходиться у цьому гороскопі у знаку Лева. Сонце у Близнятах в 10-му і 11-му домі має лише позитивні аспекти з Марсом і Ураном. Таке розміщення свідчить про бажання Президента припинити війну, досягти успіху, про його лідерство і авторитет у групові діяльності. Президент буде мати вагомий вплив на парламент, уряд, політичні партії, до його думок будуть прислухатися. Юпітер у Ракові (для Юпітера це сильне розміщення) в 11-му домі свідчить про успіх, вказує, що у парламенті буде прийнято багато важливих законів. Аспект квадратури Місяця і Меркурія, який знаходиться в 11-му домі і керує цим домом, може вказувати на конфлікт між народом і ВР, партіями, людьми з команди Петра Порошенка. Ми бачимо, що народ прагне перезавантаження всієї влади, хоче нових облич. Напевно, що цей аспект вказує на це. Гучних скандалів, як це було у команді Ющенка, думаю, очікувати не слід. Нептун сильний у Рибах у 7-му домі. Вказує на таємниці у стосунках і договорах.

Складну економічну і політичну ситуацію в Україні описує в цьому гороскопі Т-квадратура Марс-Плутон-Уран. Плутон під найбільшою напругою, бо знаходиться на вершині прямого кута Т-квадратури. Погано те, що Плутон у цій карті є управителем 4-го дому, який символізує народ. Плутон – це глибокі трансформації, смерть і народження нового, сильні емоції, страхи, а негативні аспекти дають боротьбу, проблеми, збільшують напругу. Розміщення Плутона у 5-му домі дає драматизм подіям. Уран керує 7-м домом і знаходиться в Овні у 9-му домі — домі заграниці, іноземців. Одне з трактувань: зміни ініційовані з-за границі. Квадратура між Ураном і Плутоном символізує непопулярні реформи (Уран), переговори і договори (7-й дім) з іноземцями (9-й дім), які призведуть до історичних змін в державі, які будуть мати важливе значення для народу (4-й дім). Опозиція Марса і Урана свідчить, що договоритися з іноземцями буде нелегко. Квадратура Марса і Плутона вказує на агресію з боку Росії (Марс у карті керує 9-м домом). Місяць, який також відповідає за народ, наближається до з’єднання з Марсом. Свідчить, що буде ще попереду загострення військового конфлікту, пік ще не пройдено. Ретроградний Сатурн в Скорпіоні в 4-му домі повідомляє про зменшення рівня доходів населення (Сатурн стискає, зменшує, обмежує). Сатурн у Скорпіоні – це можливі проблеми у банківській сфері, стагнація у великому бізнесі, можливий ріст безробіття (керує Сатурн у карті 6-м домом, який відповідає за робітничий клас). Тепер ми бачимо, що в Україні багато людей не можуть виплачувати кредити. Тригон Юпітера до Сатурна вселяє надію, що ситуація покращиться.

10-м домом керує Венера і знаходиться в ньому. Венера в Тельці і 10-му домі – це сильна позиція. Аспект тригона Венери з Плутоном свідчить, що владі під силу вирішити проблеми і припинити війну. Венера в 10-му домі – це слава миротворця. Головне досягнення Президента, яке обіцяє цей гороскоп, — це мир. Є велика ймовірність того, що стабільність в країні буде відновлена. Аспект квадратури Ліліт з 12-го дому з Венерою символізує намагання таємних ворогів зашкодити авторитету і правлінню Президента.

Те, що на інавгурації у солдата випала з рук зброя, і сам він ледь не впав, можна інтерпретувати як те, що ситуацію на сході України не вдасться вирішити лише за допомогою Збройних сил. Потрібно буде вести переговори, договорюватися, налагоджувати діалог з людьми. Північний вузол Місяця у Терезах у 3-му домі також підтверджує, що потрібно для прогресу намагатися вести діалог, шукати компроміси, вміти прислухатися до думок людей.

4 коментарі

Адам Чесноков
Про ефективну роботу влади значно перебільшив, бо писав з оптимізмом, не врахував такі важливі гороскопи як гороскоп України, гороскоп призначення уряду Арсенія Яценюка та ін., ну і в самому гороскопі інавгурації багато червоних ліній, які свідчать про багато проблем. У цьому гороскопі сильний 10-й дім, тому зробив я хибні припущення про ефективну роботу влади, ще ця карта найбільше описує правління Президента, а не всю владу. Маємо бути відповідальні за свої слова. Свої помилки визнаю. А кращий прогноз у цьому дописі, думаю, про те, що ситуацію на сході України не вдасться вирішити лише за допомогою армії, потрібно буде налагоджувати діалог з людьми і шукати компромісні рішення. Багато різних аналітиків писали, що АТО завершиться перемогою України. Петро Порошенко переконував: АТО має тривати години, має закінчитися до кінця тижня. Порошенко не є успішним головнокомандувачем, а українські війська не перемогли ні у 2014 році, ні у цьому році. Можна як завгодно фантазувати про ефективну роботу влади, про швидку перемогу України, про те, що народ все вирішує, але реальність є такою, якою є. Реальність переможе! Розум нам поможе.
Помітив у гороскопі України небезпечний час для влади. Тоді можуть відбутися зміни. У другі половині квітня транзитний Уран буде у квіконсі до Плутона, а транзитні Марс і Меркурій будуть в опозиції до Плутона, управителя 10-го дому карти України. Буде один день, коли Плутон в гороскопі перебуватиме під найбільшою напругою. Хто більш-менш розуміється в астрології, то може подивитися до яких домів мають відношення Уран, Марс і Меркурій в гороскопі держави. Трактувати ці розміщення тут не буду. У солярному гороскопі України під влив аспектів цих планет попадає Сатурн і Марс, у гороскопі інавгурації – Сатурн, а в космограмі П.Порошенка – Нептун. Дивився, що і в космограмах О.Турчинова і А. Авакова Нептун перебуває у тому самому 17-му градусі Скорпіона, в якому знаходиться Нептун П.Порошенка. Не знаю часу народження цих трьох політиків, щоб зрозуміти точно, яке значення для них будуть мати транзити планет у квітні. Припускаю, що може бути якась загадкова подія, бо буде акцентований у гороскопах Нептун. Транзитні Уран і Марс дають несподіваність і раптовість. Ще зміни у владі ймовірні у перші половині червня.
Михайло Шморгун
Я, як аналітик, прогнозуючи можливий розвиток подій написав допис де змоделював ситуацію «силового перевороту», спроба якого мала б відбутися за участі Туринова, Авакова і Яценюка у період, після переформатування коаліції та спроби президента Порошенка зачистити силовий блок від непідконтрольних йому людей. Саме в цей час росія може здійснити черговий наступ на Донбас або іншу частину України. Постане питання підпорядкування добровільних батальйонів і ДУКу, вирішення якого Президентом дасть саме йому змогу перемогти хунту Турчинова-Авакова. Але ціною цього стане поява інших — більш жорстких гравців у всій вертикалі іновий переділ власності між олігархами… Десь так я це бачу.
Адам Чесноков
Змова, спрямована протии когось із влади, думаю, можлива. Нептун відповідає за таємні змови, залаштункову діяльність. Тепер такі неспокійні часи, що можливі відставки, бунти, змови, замахи…
Дивився на гороскоп А. Яценюка і на гороскоп призначення його уряду. У другі половині квітня транзитні Уран, Марс і Меркурій не зачіпають важливих точок у цих гороскопах. А ось транзит Нептуна цієї весни для А.Яценюка буде важливим. У гороскопі А. Яценюка транзитний Нептун буде з 9-го дому у квадратурі до Нептуна карти. Нептун керує у його гороскопі 10-м домом – домом кар’єри і слави. В гороскопі призначення уряду транзитний Нептун буде у з’єднанні з Сонцем у 8-му домі. Нептун у тому гороскопі керує 9-м домом, а Сонце – Асцендентом. Такі розміщення планет вказують на можливі скандали пов’язані з іноземцями (9-й дім), таємні фінансові махінації (8-й дім), неправильне використання урядом грошей з-за границі – все це може привести до відставки уряду Яценюка. Вже писав, що цей рік не буде сприятливим для цього політика.
Адам Чесноков
Писав, що головне досягнення Президента – це мир. І ось, думаю, війна має закінчитися, можливо, що і до кінця цього року. У це важко зараз повірити, але така буде реальність. Знаю, що ще восени дуже можливе загострення війни на сході. А після цього вдасться Президенту здобути мир. Мир – це великий здобуток. Потрібно помічати й позитив. Не все так погано. Могло бути і гірше.
Прокоментую тут свої попередні коментарі про події у квітні. Зміни у владі у другі половині квітня не відбулися, а ось загадкові політичні вбивства у квітні були. Ці події були негативні для авторитету П.Порошенка і А. Авакова.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте