Гороскоп інавгурації Віктора Януковича

Перед інавгурацією 4-го Президента розколовся пам’ятник засновникам Києва, а коли Віктор Янукович заходив до ВР, щоб скласти присягу, то перед ним ледь не зачинилися двері.

З наукової точки зору вчені не можуть пояснити багато містичних явищ. В астрології момент початку справи вважається дуже важливим, бо саме такий момент дає старт майбутнім подіям. «Все, що в цей момент народжується або виникає, носить риси цієї хвилини», — писав Карл Юнг.

Гороскоп інавгурації Януковича схожий з гороскопом інавгурації Ющенка. Ця карта виглядає трохи більш гармонійнішою і сильнішою. У ній лише є один напружений аспект квадратури Плутона і Сатурна.

 

Асцендент знаходиться у Близнятах близько до осі катастроф, вказуючи на небезпеки для Президента. Меркурій у знаку Водолія у 10-му домі. Це розміщення свідчить, що для президента важливим є визнання його заслуг іншими людьми. Знак Водолія на куспіді 10-го дому і розміщення Меркурія у Водолієві вказують на ініціювання Януковичем (Меркурій) реформ, але знову, як і в карті інавгурації Ющенка, розміщення Урана в Рибах і Нептун у 10-му домі вказують на неясність, розмитість і невелику ефективність реформ. Меркурій знаходиться у з’єднанні з Нептуном – управителем 11-го дому.  Таємниці у стосунках Президента і його команди, скандали, можливі зради друзів – таке трактування цього розміщення. Ліліт в 10-му домі свідчить про недобру славу, зловживання владою. На схильність до диктатури вказує аспект квадратури Сатурна і Плутона. Плутон є другим управителем 6-го дому і знаходиться у 8-му домі, а Сатурн керує 8-м і 9-м домом. Таке розміщення вказує на небезпечний конфлікт, свідчить, що намагання диктувати свою волю будуть наштовхуватися на протидію і провокувати боротьбу. Тема 9-го дому – стосунки з іноземцями (Сатурн – управитель 9-го дому) — точно описує політичну ситуацію, яка призвела до руйнування правління і кінця президентства Януковича.

Непогано виглядає у цьому гороскопі 11 дім, який символізує групову діяльність, друзів, партії, парламент, плани на майбутнє. Всі там планети мають лише гармонійні аспекти. Уран вказує на зміни законів,  зміни пов’язані з самою Партією регіонів. Сильна Венера гармонізує, дає стабільність партії Президента, парламенту і уряду. Розміщення Юпітера у Рибах також вказує на успіх. Лише недобре те, що Юпітер знаходиться у з’єднанні з Сонцем. Називається така планета в астрології «спаленою». Юпітер у цій карті відповідає за партнерські стосунки, опозицію, договори, бо керує 7-м домом. Аспект Юпітера з Сонцем можна трактувати, що для Віктора Януковича важливим є лідерство у партнерстві, його авторитет і влада послаблювала опозиційних політиків (Юпітер — «спалена» планета). Під час своєї президентської каденції Янукович упевнено тримав першість у рейтингу підтримки виборців (Сонце у карті керує 4-м домом).

Місяць знаходиться у Ракові. Таке розміщення вказує на патріотизм народу. Аспект тригона від Місяця до Урана можна трактувати як підтримку політики Президента людьми східних регіонів України. Південний вузол Місяця у з’єднанні з Місяцем не сприяє позитивному прогресу. Північний вузол у Козерогові у 9-му домі вказує на те, що потрібно приділяти велику увагу зовнішні політиці,  бути цілеспрямованим для того, щоб досягання успіху. 4-м домом керує у цій карті Сонце, яке знаходиться у Рибах у з’єднанні з Юпітером в 11-му домі. Таке розміщення можна трактувати як прагнення народом змін, романтичні мрії про євроінтеграцію, а також підтримку східного  електорату політики президента. Місяць рухається до з’єднання з Марсом і вказує на події пов’язані з народом і агресією.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте