Гороскоп інавгурації Віктора Ющенка

Гороскоп інавгурації описує як будуть розвиватися важливі процеси в державі впродовж всієї каденції Президента. Важливішим в мунданні астрології за гороскоп інавгурації є гороскоп держави. Карта інавгурації найбільше характеризує правління самого Президента.

23 січня 2005 року Віктор Ющенко прийняв присягу на вірність України. Багато астрологів тоді схилялися до думки, що гороскоп інавгурації Ющенка не є вдалим. Справді, в карті багато негармонійних аспектів. Є конфігурації планет, які називаються Т-квадратурами. З однієї сторони негармонійні аспекти підштовхують до дії, генерують велику енергію, а з іншої – дають багато перешкод, конфліктів, боротьбу.

Асцендент, який у цій карті символізує Президента, знаходиться у знаку Близнят. Меркурій — управитель 1-го дому — знаходиться у Козерогові у 8-му і 9-му домі. Розміщення планети, яка керує Асцендентом, у 8-му домі часто не є сприятливим. Додає негативу й те, що Меркурій знаходиться під впливом негармонійних аспектів. Таке розміщення вказує на перетворення, які будуть відбуватися з Президентом, у гіршому випадку буде руйнування його правління (8-й дім — дім смерті). У натальні астрології зв'язок між 1-м і 8-м домом часто вказує на самогубство, саморуйнування. Великі фінанси, боротьба, сильні емоції – це також теми 8-го дому. Меркурій у 8-му домі символізує цікавість (Меркурій) Віктора Ющенка фінансовою сферою (Ющенко був колись банкіром). Меркурій у з’єднанні з куспідом 9-го дому. Таке розміщення можна трактувати як важливість контактів і переговорів (Меркурій) Президента з іноземцями (9-й дім), важливість для Ющенка релігійних питань (9-й дім). Венера у з’єднанні з Меркурієм вказує на велике значення партнерських стосунків для Президента. Погано, що Венера є другим управителем 12-го дому – дому таємних ворогів. Меркурій і Венера в Козерогові у 8-му домі  знаходяться під негативними аспектами Сатурна і Юпітера. Опозиція слабкого Сатурна, який керує 8-м і 9-м домом, із знака Рака свідчить про перешкоди на шляху і обмеження, проблеми пов’язані з іноземцями. Юпітер, який керує 7-м домом – домом стосунків, відкритих ворогів і партнерів, знаходиться на вершині прямого кута Т-квадратур у 5-му домі. Це розміщення вказує на змагання у партнерстві, надмірну впевненість конфліктуючих сторін у своїй правоті. На конфлікти й боротьбу вказують Марс і Плутон у 7-му домі. Розміщення Юпітера у знаку Терезів підкреслює те, що успіх (Юпітер) буде залежатиме саме від партнерів. В цьому гороскопі є кілька вказівок на важливість стосунків у команді Ющенка. Північний вузол Місяця, який розміщений у знаку Овна в 12 домі, вказує на те, що потрібно проявляти ініціативу, волю, розвивати духовність, намагатися проблеми вирішувати за лаштунками.

На куспіді 10-го дому, який відповідає за авторитет, славу, правління, цілі, знаходиться знак Водолія. Таке розміщення вказує на намагання проводити реформи, славу революціонера, репутація Президента може бути раптово підмочена — Уран, який керує Водолієм, знаходиться у знаку Риб. Також у 10-му домі знаходиться планета Нептун. Такі розміщення планет вказують на неефективність реформ. Нептун і Риби – це ілюзії, таємниці, скандали, неясність, містика. Уран і Нептун не мають напружених аспектів, і це додає незначного позитиву у сфери 10-го дому. Нептун у цьому гороскопі керує 11-м домом, який відповідає за групову діяльність, друзів. Трактування такого розміщення: а) друзі впливають таємно на правління Президента; б) скандали в команді Президента можуть спричинити падіння його популярності.

Народ у карті інавгурації символізує Місяць і 4-й дім. Місяць у Ракові – це добра позиція. Негативним є те, що Місяць наближається до з’єднання з Ліліт і Сатурном, які є елементами Т-квадратур. Таке розміщення вказує на розчарування і песимізм народу. Сонце – управитель 4-го дому — знаходиться у 9-му домі. Це розміщення можна трактувати, що за допомогою народу Президент став популярний за границею (9-й дім), тобто революція мала великий резонанс за межами України.

1 коментар

Адам Чесноков
У тексті багато астрологічних термінів. Астрологія не для всіх. Потрібно нею цікавитися, любити її, щоб щось розуміти у ній.
Напишу згодом про гороскоп інавгурації Петра Порошенка. Напишу своє трактування того, що у солдата випала зброя.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте