2014 рік - рік дерев'яного Коня, Великого хреста і змін


Прийнято вважати, що людське щастя залежить найбільше від стосунків з коханими людьми, від атмосфери в сім'ї і домі. Але, як показує досвід, політична і фінансово-економічна ситуація в країні і світі має також значний вплив на життя кожного з нас.
 2014 рік — рік дерев'яного Коня у китайські астрології. Минулі роки Коня (1894, 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978 1990, 2002) не були такі небезпечні і переломні, як роки, наприклад, Змії. Однак астрологи передбачають саме на 2014 рік велику ймовірність  змін у світі, бо на це вказують розміщення важливих планет, а також ці розміщення у 2014 році вступають у резонанс з гороскопами великих держав.
 У перші половині року Юпітер перебуватиме у знаку Рака. У цьому знаку ця планета вказує на актуальність патріотизму, націоналізму, традицій, як і в 2013 році. Національні інтереси будуть мати для керівників держав важливе значення. Знову Юпітер буде знаходитися під негативним впливом Урана і Плутона, тому можливі проблеми у міжнародні сфері, можуть виникати міжетнічні конфлікти, конфлікти між прибічниками різних релігій. Тут варто згадати цьогорічні події в Єгипті, коли мусульмани вчиняли погроми християнських храмів, а також недавні жовтневі події в Росії, коли вбивство росіянина призвело до бунту проти мігрантів в Москві.
 Юпітер у другі половині року перейде у знак Лева. Таке розміщення вважається сприятливим для людей яскравих, амбітних, людей-лідерів. Для того, щоб досягти успіху політикам у цей період у політичні і соціальні діяльності, потрібно проявляти лідерські якості, не боятися відповідальності і знаходитися у центрі уваги. Вважається в астрології, що розміщення Юпітера в знаку Лева є сприятливим для харизматичних політиків, національних лідерів і особливо для монархів. У 2014 році інші розміщення планет вказують, що рік не буде такий сприятливий для влади, як минулі роки, коли Юпітер проходив через знак Лева.  
 Уран в Овні перебуватиме в квадратурі з Плутоном у Козерогові. Таке розміщення було і в 2013 році, тому знову на протязі року в світі будуть відбуватися масові акції протесту людей і силові протистояння народу і влади. Можливі збройні конфлікти, реформи, які не будуть позитивно сприйматися, закони, які дозволяють контроль над Інтернетом, неприємні несподіванки.
 Цього року склалася у літі потужна сприятлива конфігурація — Великий тригон між Сатурном, Юпітером і Нептуном. У 2014 році такого розміщення планет немає, а буде несприятлива конфігурація планет у квітні. Називається — Великий хрест. Між Юпітером, Ураном,  Плутоном, Марсом складуться несприятливі аспекти. Тому весну можна вважати напруженим  періодом для деяких держав.
 Сатурн знаходитися цілий 2014 рік у знаку Скорпіона. Таке розміщення Сатурна і аспект Т-квадратури між Юпітером, Ураном і Плутоном можуть вказувати на розвиток фінансово-економічної кризи у світі. Також розміщення Сатурна вказує на прийняття жорстких законів, які обмежують свободу людей.
 Важливий рік буде для США. Можна вважати, що для цієї держави наступає період змін. У перші половині року напружені аспекти Плутона, Урана і Марса до Сонця в гороскопі США, а також повернення транзитного Юпітера  до з'єднання з натальним Сонцем, можуть вказувати на напругу і зміни в стосунках з іншими державами. У цьому контексті найважливішим місяцем можна вважати квітень. Варто згадати з'єднання транзитного Юпітера на початку вересня 2013 року з Сонцем в карті США, тоді  була складна ситуація пов'язана з Сирією. Напевно, що в 2014 році слід очікувати нового витка напруги на Близькому Сході. Ще Сонце символізує лідера. Мабуть, для Обами настане нелегкий час і йому прийдеться приймати якесь важливе рішення. Починаючи з кінця весни під впливом аспектів Урана і Плутона опиниться Сатурн гороскопу США (такі аспекти будуть і в 2015 році). Сатурн у карті репрезентує фінансово-економічну сферу, а також авторитет держави у світі. Сатурн також символізує структуру, а Плутон і Уран — трансформацію і зміни. Тому слід очікувати змін в економіці і реформування фінансової сфери. Ці перетворення можуть мати в перспективі вплив на статус США у світі.
 У гороскопі РФ також помітно, що для Росії наступає в 2014 році важливий і напружений період у міжнародних відносинах. В особистому гороскопі Путіна видно, що найбільш критичним для нього може бути місяць квітень.
 Україні 2014 рік не принесе спокою і стабільності. Знову велику ймовірність розвитку будуть мати масові акції протесту людей, які можуть принести Україні важливі зміни, як і позитивні, так і негативні. Опозиції потрібно готуватися до затяжної боротьби. Вирішальним роком у боротьбі буде все-таки 2015 рік. Важливо є те, щоб перетворення в державі були спрямовані на покращення життя простих людей, надіятися на це в 2014 році, напевно, не варто. Сподівання, що стосунки з ЄС значно змінять ситуацію в країні — це ілюзія. В гороскопі України з'єднання Північного вузла Місяця з Асцендентом свідчить, що потрібно надіятися на власні сили, а не на партнерів.
 У кінці листопада 2013 Сатурн з'єднався з натальним Плутоном в гороскопі України, а згодом вийшов на вершину 10-го дому, вказуючи на початок політичної кризи. Сатурн перебуватиме в 10-му домі 2 роки. Цей час буде пам'ятатися як період кризовий для будь-якої влади. Ще аспекти транзитного Сатурна до планет в 7-му домі і Місяця можуть вказувати на напругу в стосунках України з деякими державами. У 2014 збільшиться ймовірність змін в уряді, його відставки і нових виборів до Верховної Ради. Підписати договір з ЄС навесні владі не вдасться. Рік для Януковича буде напружений і небезпечний. Думаю, розраховувати, що Янукович покине свою посаду опозиції не треба сподіватися як мінімум півроку. У грудні 2014 року почне складеться аспект квадратури транзитного Сатурна до Сонця у карті України, який може вказувати на кризу пов'язану з лідером держави. В особистому гороскопі Віктора Януковича аспект кон'юнкції дирекційного куспіда 10-го дому з натальним Ураном вказує на несподіванки і зміни пов'язані з кар'єрою, правлінням, авторитетом і славою, а також з партнерами, відкритими ворогами, стосунками (Уран керує 7-м домом в карті). Напевно, що починаючи з 2014 року, слід очікувати реформи Конституції України, бо на зміни вказують розміщення планет в гороскопі України. В гороскопі інавгурації Віктора Януковича також видно, що авторитет Президента і його правління буде багато залежати  від партнерів і його команди. Януковичу прийдеться оновлювати своє оточення і проводити чистку  керівників. Вплив Нептуна в гороскопі інавгурації вказує на можливі скандали у владні партії і розколи, підкилимну боротьбу олігархічних груп. Аспект квадратури транзитного Сатурна до Меркурія в гороскопі інавгурації вказує на те, що Президент опиниться з початку року по літо під тиском. Сатурн у карті символізує іноземців (9-й дім), великі фінанси і перетворення (8-й дім). Уряду прийдеться вирішувати нелегкі фінансово-економічні питання, шукати вихід із складних ситуацій. Можливі економічні реформи і можлива нестабільність в економіці (транзитний Уран в 2-му домі в квадратурі до натального Нептуна — управителя 2-го дому України). Аспект квадратури від транзитного Сатурна до Місяця в карті держави, який складеться починаючи з січня, може вказувати на час соціальної і політичної напруги і навіть розчарування народу.
 У травні в гороскопі України транзитний Юпітер  знову увійде в 7 дім — дім стосунків і договорів, а ретроградний Сатурн повернеться у 9-й дім, напевно, вказуючи на зміщення української політики на міжнародні відносини. У травні в особистому гороскопі Януковича Юпітер буде в кон'юнкції з Сонцем. Тут слід сказати, що таке розміщення Юпітера було у вересні 2013 року, тоді у президента почався сприятливий період у стосунках з представниками ЄС. З упевненістю можна вважати, що знову відносини з іноземцями не принесуть владі значного успіху — на це вказує друге входження Сатурна в 10-й дім гороскопу України в осінні місяці і напружені транзитні аспекти в гороскопі інавгурації Віктора Януковича. Думаю, що важливим для України може бути місяць серпень — тоді транзитний Сатурн знову з'єднається з Плутоном України,  вказуючи на якийсь остаточний результат для української влади, транзитний Юпітер з'єднається з натальним Хіроном, прогресивний Місяць складе аспект тригона до натального Сонця, а Уран буде в квадратурі до точки Асценденту України. Розміщення Урана свідчить про можливі зміни в державі і зміни в стосунках з іншими країнами. Зміни можуть стосуватися і особи Януковича — Уран буде у квадратурі з його Сонцем. Восени знову слід очікувати загострення політичної кризи небезпечної для держави. 
Як і в 2013 році, опозиції потрібно демонструвати цілісність і діяти спільно, щоб вистояти перед тиском влади. Транзитний Юпітер у з'єднанні з Сонцем у липні в гороскопі Кличка може вказувати на успіх в політичних і соціальних справах цього політика. Сприятливий 2014 рік буде, швидше за все, для Арсенія Яценюка. Можна вважати, що рік буде більш сприятливішим для Олега Тягнибока, ніж 2013 рік, бо цьогоріч Сатурн перебував у з'єднанні з Сонцем в карті цього політика, а це вказувало на нелегкий час у публічні діяльності. Для Юлії Тимошенко 2014 рік з однієї сторони може бути небезпечним, особливо це стосується весни, а з іншої сторони — 2014 рік може принести важливі зміни в її житті.

11 коментарів

Адам Чесноков
Помилився у тому, що як мінімум півроку не слід очікувати, що Янукович піде з посади. Думаю, радіти нема чому. Буде не так все просто. Не вірю, що все буде в країні стабільно й спокійно цього року і в 2015 році. Чи правильні мої думки – покаже час.
Адам Чесноков
З астрологічної точки зору, дуже небезпечним може бути кінець березня і квітень у плані війни. Про це вже писав. Квітень – це важливий період для всього людства. Астрологи вважають, що від рішень у квітні може залежати доля людства на багато років вперед.
А в 2015 році можлива знову революція в Україні, якщо доживем.
Михайло Шморгун
Я читаю і прозріваю…
Починаю вірити в силу астрології…
Адам Чесноков
Астрологію не можна назвати наукою, кожен астролог трактує по-своєму розміщення планет. Але, думаю, щось таки в ній є. Так від Бога, що вчені не можуть пояснити з наукової точки зору закони астрології. У Біблії є речення в яких засуджується магію, передбачення майбутнього, а є думки, в яких визнається, що є доля, що є знаки на небі для людей. Написано, наприклад, що волхви побачили знак на небі (зірку), тоді, коли народився Ісус Христос. А коли була розмова Ісуса з Пилатом, то Пилат сказав Ісусові, що має владу розп’ясти і відпусти Його. А Ісус сказав, що «ти жодної влади не мав би, коли б тобі зверху не дано було».
Про Януковича, думаю, не дуже й так помилився в тому, що як мінімум півроку не слід очікувати, що його вдасться усунути з посади. Не все так однозначно. Янукович не визнає, що він тепер не президент, і нового президента ми будемо мати не раніше літа (при умові, що буде два тури виборів). Не все однозначно й з угодою. Тепер Україна збирається підписати лише політичну частину угоди з ЄС. Ось таке… Надіюся, що війни не буде. Любімо астрологію, читаймо Біблію – будьмо більш свідомі.
Михайло Шморгун
Адаме, а що астрологія скаже про цей рік для Петра Порошенка?
Просто дуже цікаво…
Адам Чесноков
Не знаю часу народження Порошенка, щоб скласти повноцінний гороскоп. Дехто з астрологів вважає, що у Кличка буде гарний період у червні і на початку липня.
Адам Чесноков
Більшість того, що було написано тут рік тому, збулося. Україна змінилася. Ми були свідками великого патріотичного піднесення. В декого було розчарування, дехто, незважаючи ні на що, продовжує радіти цьогорічним подіям і відчувати гордість за Україну. Кожна людина старається жити так, як їй комфортно. Дивитися на світ без рожевих окулярів буває важко, розчарування викликає душевну біль, важко відчувати себе обманутим дурнем, легше бути відірваним від реальності, вдаючи, що нічого страшного не відбувається, легше зняти з себе відповідальність. На відміну від таких людей, стараюся не боятися визнавати свої помилки. Спробую пояснити те, що збулося, а що ні.
Цей рік був важливий для великих держав, багато чого змінилося в світі. В ЄС на виборах до Європарламенту значну підтримку виборців одержали представники націоналістичних партій. Найбільший прояв патріотизму і націоналізму був у нашій країні. Вертикальний конфлікт в Україні «влада-народ» переріс в горизонтальний конфлікт між прибічниками протилежних політичних поглядів. У Росії, як і в 2013 році, були бунти проти мігрантів. У США у другі половині року (правда Юпітер тоді вже вийшов із знака Рака) виправдальний вирок поліцейському за вбивство чорношкірого чоловіка призвів до масових безладів. За стихійні бунти відповідає квадратура Уран-Плутон, яка мала вплив на цілий рік.
Найважливіша тема року – проблеми у міжнародні сфері. В У квітні почала заварюватися вся ця каша на сході Україні. Саме у квітні було проведені важливі переговори в Женеві. Найбільш жорстку позицію до Росії зайняли США. Також, як і прогнозував, був військовий конфлікт на Близькому Сході. Барак Обама прийняв рішення завдати авіаційні удари по базам терористів. Про зміни в фінансово-економічні сфері США можна сказати, що, наприклад, цього року США значно збільшили видобуток нафти. Для Росії 2014 рік — важливий і напружений у міжнародних відносинах. У квітні, можливо, Путін був би пішов далі, якщо б не стримуюча позиція США та інших держав. Проблеми у міжнародні сфері мали негативний вплив на фінансово-економічні системи багатьох держав.
Про розміщення Юпітера у Левові у другі половині року важко сказати щось конкретне. Революцій у другі половині року у світі, здається, не було, тому можна вважати цей час непоганим періодом для лідерів держав.
У першому абзаці про Україну правильно майже все. Лише не є правильно, що опозиції потрібно готуватися до затяжної боротьби. 2014 рік не приніс Україні спокою і стабільності, хоч багато людей вірили, що вже скоро настане мир і стабільність. Писав, ну і зараз вважаю, що для України вирішальним у боротьбі буде 2015 рік. Стосунки з ЄС не змінили на краще ситуацію в країні. Зміни є, але ці зміни мають негативний характер.
Правильно написав трактування про транзитний Сатурн. Маємо період кризовий для влади і напружені міжнародні стосунки. Спочатку були проблеми у відносинах з державами Європейського Союзу, а потому – з Російською Федерацію. Про долю Януковича і його партії більш-менш правильно написано, бо були й небезпеки і зміни пов’язані з його правлінням, були розколи у партії, був Янукович під тиском іноземців. Не вдалося мені точно спрогнозувати закінчення терміну його правління. Віктор Янукович аж до літа, до обрання легітимного Президента, не визнавав, що він не Президент. Прогнозувати майбутнє не є легко. Потрібно вміти правильно розтлумачити розміщення планет. В гороскопах ніде буквами не написано, що Янукович у лютому втече до Росії. В гороскопі України у лютому, коли була революція, транзитний Уран був у квадратурі до Урану України. Уран в астрології відповідає за революції, реформи, новаторство, несподіванки. Цю лютневу революцію можна було спрогнозувати, але я не розумів точно якого масштабу будуть тоді зміни в країні.
У травні ретроградний Сатурн вийшов з 10-го дому України (відповідає 10-й дім за владу). У травні закінчилася криза пов’язана з відсутністю лідера держави. Чи можна період від травня вважати періодом зміщення української політики на міжнародні відносини? Думаю, що так. У літі Президент підписав другу частину угоди з ЄС, ну і в серпні Порошенко сів за стіл переговорів з Путіним. До речі, справдився мій прогноз, що важливим для України може бути місяць серпень. Писав про якийсь остаточний результат для влади. У серпні наступ української армії провалився, а Президент був змушений шукати компроміси. Навіть без астрології дехто з людей знає, що місяць серпень є важливим для Російської Федерації. Наприклад у серпні 2009 року російські війська вторглися в Грузію. Якщо хтось цікавиться більше, то можна почитати тут:http://gorodbryansk.info/2012/08/august-2/ Нічого у світі не є випадковим. Стосунки з іноземцями не принесли владі значного успіху: війна не припинилася, ситуація в економіці погіршується.
Про долю політиків зпрогнозовано більш-менш непогано. Кличко став мером Києва, Яценюк — Прим’єр-міністром, Тимошенко вийшла на свободу. Про Тягнибока трохи помилився. В космограмі Тягнибока, складені на день його народження, Північний вузол Місяця знаходиться в Овні. Таке розміщення вказує, що Олегу Тягнибоку потрібно більш займати лідерську позицію, не боятися відповідальності, проявляти ініціативу, відкрито висловлювати свої думки, боротися за свої переконання, менше прислухатися до партнерів. Нестача запалу у лідера «Свободи», напевно, була однією із причин поразки його партії на цьогорічних парламентських виборах.
Не варто зациклюватися на минулому і вести пусте спілкування про те, що потрібно чи не потрібно було робити революцію. Так мало бути, держава йшла до такої розрухи. Прочитав в одній книжці з астрології, що відомий мислитель Фома Аквінський вважав, що доля груп людей більш визначеніша, бо людина самостійна може більше змінити свою долю, ніж людина, яка залежить від колективу. Доля маси людей більш фатальна. Прогнозувати майбутнє держав і народів легше. Народними масами, коли вони перетворені на стадо, легко можна маніпулювати, бо більшу роль відіграють у них емоції, а не розум. Відомі психологи також дотримувалися такої думки. Слава астрології!
Михайло Шморгун
Героям Астрології Слава!)))
А якщо серйозно. Адаме на 2015 для України напишите?
Адам Чесноков
Збираюся написати. Кажуть у народі, що якби знав де впадеш, то соломи підстелив би. Але я не думаю, що хтось зможе змінити на краще ситуацію в 2015 році в державі.
Михайло Шморгун
Я чекаю. У Вас хороші тексти.
Хоча більше вірю у волю людини, ніж у напередвизначеність…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте