Гороскоп Мерилін Монро



«Погляньте на зірки. Як яскраво вони світять там, у вишині. Але кожна з них, мабуть, дуже самотня».
Цитата з вірша Мерилін Монро.

 Дитинство — важливий період у нашому житті. Психологи стверджують, що події раннього періоду життя мають  значний вплив на майбутнє. У людей з важким минулим, у яких було неблагополучне дитинство, часто відчуваються негативні наслідки у дорослому житті. На підсвідомому рівні минуле дає про себе знати, і позбутися неприємного стану буває нелегко.
 Видатна кінокторка Мерилін Монро прагнула побудувати нове життя, знайти щастя, якого їй не вистачало у дитинстві, але доля піддавала неодноразово руйнуванню її плани. Незважаючи на велику популярність, Мерилін Монро (Норма Джин Мортенсен) часто відчувала в глибині душі себе нещасною дівчинкою, якій важко призвичаїтися до дорослого світу, беззахисною перед викликами долі. Слава принесла Мерилін не особисте щастя і любов, а самотність, смуток і трагічне закінчення життя.  
  
 
   
   

Вісь Аsc-Dsc поділяє гороскоп на верхню і нижню півсферу. У гороскопі Мерилін Монро більшість  планет знаходиться у верхні півсфері. Таке розміщення вказує на жінку, для якої важливе значення має кар’єра і реалізація в соціумі, яка старається не йти по традиційному шляху, а вибирає свою дорогу в житті.

  Вісь МС-ІС поділяє гороскоп на ліву і праву півсферу. У карті незначно переважає за вмістом планет права півсфера. А це свідчить, що відносини з іншими людьми та спільні інтереси могли мати незначну перевагу над особистими інтересами.

  У цьому гороскопі найбільше балів мають кутові доми, акцентований 10-й дім, а це свідчить, що така людина буде займати  важливе положення у світі, а її діяльність буде добре помітна.

  У кардинальні знаках є 2 планети, а інші два хрести  мають по 4 планети. Тут немає надто  великої переваги  якоїсь енергії.

  Стихії: Вогонь – 2 планети і Асцендент, Земля – МС, Повітря – 2 планети, Сонце і Місяць, Вода – 4 планети. Переважають стихії Повітря і Води. Мерилін Монро була веселою, комунікабельною, цікавою, а також емоційною, вразливою, співчутливою, страждала від страхів. Відсутність планет у знаках стихії Землі свідчить, що такій людині не вистачає у житті реалізму, практичності, стабільності, прагматизму, стійкості, пунктуальності. Очевидці згадують про випадки, коли Мерилін Монро часто запізнювалася на знімальний майданчик, їй було важко зберегти стабільність у шлюбах, у її душі бушували емоції, пригнічували страхи з минулого.

 В астрології стихію Вогню і Повітря відносять до активної, екстравертної енергії, а стихію Землі і Води – до пасивної, інтровертної енергії. Найбільше балів мають екстравертні знаки, тож в  знаменитості переважає екстравертна енергія.

  Перейдемо до фігур Джонса. В гороскопі розміщення планет найбільш схоже на конфігурацію  «згущення» або «укіс». Це розміщення планет свідчить, що деякі сфери будуть виділятися у житті такої людини і мати для неї пріоритетне значення. У цьому гороскопі – сфери, які пов’язані з 7-м, 8-м і 10-м домом.

  В гороскопі є конфігурації планет, які називається Т-квадратурами. Із замкнутою фігурою Т-квадратури  астрологи пов’язують деструктивні прояви у житті людини, але  водночас ця конфігурація часто вказує, що така людина може добитися значно більше в житті, ніж люди в чиїх гороскопах є лише позитивні аспекти. Аспекти Т-квадратури не тільки дають боротьбу, незадоволення, створюють  конфлікти, перешкоди, але й заставляють діяти, дають енергію, спонукають добиватися значних висот. 

 

1-й дім

  Асцендент у цьому гороскопі знаходиться у Левові. Отже, людина з таким розміщенням Асценденту справляє враження яскравої особистості, яка хоче знаходитися у центрі уваги, прагне, щоб усе оберталося навколо неї. Таким людям притаманна драматична поведінка, вони потребують поваги і любові від інших.

  Сонце знаходиться у знаку Близнят у 10-му домі, а це вказує, що Мерилін найбільше могла і прагнула реалізувати себе у кар’єрі, у професії пов’язані зі славою і публічністю. Знак Близнят вказує на нюанси, за допомогою яких можна реалізувати свої здібності і вносить у характер Мерилін Монро свої риси: комунікабельність, жвавість, легкість у спілкуванні, цікавість. Ще у цій карті Сонце знаходиться на відстані меншій трьох градусів до куспіду 11-го дому. Свідчить це розміщення про реалізацію і самоствердження особистості у сферах пов’язаних з 11-м домом: групові діяльності, у справах пов’язаних з дружбою, суспільством, покровителями.

  У 1-му домі знаходиться Нептун у Левові. Ця планета створює ілюзії, вносить в образ видатної кіноакторки  вразливість, співчутливість, романтизм, витонченість, розвинену фантазію, здібності зачаровувати оточуючих. Нептун знаходиться під впливом  несприятливих аспектів від інших планет і в з’єднанні з Ліліт (якщо брати великий орбіс), тож у житті Мерилін Монро проявлялися негативні якості цієї планети:  розмитість позиції, вразливість,  надмірний ідеалізм, залежність від оточення, невпевненість, бажання тікати від реальності.

  Мерилін було важко розібратися у собі, були ситуації коли вона намагалася втекти за допомогою алкоголю і наркотиків  у світ фантазій. А публічність і велике коло шанувальників не принесли внутрішньої гармонії, замість щастя посилювали відчуття самотності.

  Ліліт у Левові у 1-му домі. Ліліт у тригоні з Венерою. Ліліт символізує  темне деструктивне начало у психіці, темну карму, спокусу. У психології Ліліт можна порівняти з терміном К. Юнга «Тінь». Таке розміщення у 1-му свідчить, що людина схильна до надмірної демонстративної поведінки, може бути безсоромною і така поведінка їй подобається (тригон з Венерою).

  У гороскопі Ліліт у з’єднанні із зіркою Регул. Астрологи вважають, що у кон’юнкції з Асцендентом або планетами у 1-му домі ця зірка дає повагу і популярність у ранні роки, але у з’єднанні з недобрими планетами дає славу скандальну.         

 

2-й дім

  На куспіді 2-го дому знаходиться знак Діви. Таке розміщення сприяє реалістичному погляду на фінанси, часто такі люди вміють економно обходитися з грішми і контролювати фінансові видатки, можуть заробляти  працею, яка потребує точності, скрупульозності, доброго інтелекту.

  Меркурій у кон’юнкції з Сонцем знаходиться у знаку Близнят у 10-му домі і вказує на доходи (2-й дім), які найбільше залежать від авторитету, популярності, яскравості, професії, пов’язаної із спілкуванням, передачею інформації, комунікабельністю.

 

 3-й дім

  Терези на вершині 3-го дому. Вказує на намагання зберігати гармонію у спілкуванні. Така особистість у суперечках з близьким оточенням вміє іти на компроміси. Спілкування  і подорожі таким людям часто подобаються. Подорожі на короткі відстані мають бути комфортними.

 Венера знаходиться в Овні в 9-му домі і вказує на вподобання спілкуватися і активно створювати партнерські зв’язки з людьми з вищою освітою, іноземцями, учителями, які можуть розширити свідомість, але в таких стосунках зберігати стабільність важко (Венера в Овні – знаку свого вигнання).

  Сильний Меркурій у Близнятах  і виділена в гороскопі стихія Повітря вказують на те, що Мерилін Монро не була в реальному житті безглуздою блондинкою, як її сприймали, дивлячись лише на її ролі в кіно. Вона багато читала літератури, могла назвати своїх улюблених письменників,  подорожувала, писала вірші, вела власні щоденники, вчилася акторської майстерності, любила спілкувалася з інтелектуальними людьми. Якщо б  Мерилін не була такою, то в неї, мабуть, не закохався відомий драматург Артур Міллер.

 

4-й дім

  Знак Скорпіона знаходиться на куспіді 4-го дому. А це вказує, що така людина може не демонструвати відкритість у справах пов’язаних з сім’єю, домівкою, минулим. Знак Скорпіона також символізує сильні емоції, трансформації, небезпеки, внутрішню і зовнішню боротьбу.

  У гороскопі Мерилін Монро Плутон у Ракові на куспіді 12-й дому. Плутон є феральним (без мажорних аспектів з планетами). Астрологи пов’язують з такими розміщенням значну силу, яка не блокується і не активується іншими натальними планетами. Енергія  відчувається сильно з надлишком, і цю енергію важко контролювати. Знаходження управителя  4-го дому на куспіді 12-го дому не є добрим розміщенням, бо 12-й дім символізує ізоляцію, усамітнення, смуток. Зв'язок між 4-м і 12-м домом вказує на те, що існує загроза членам сім’ї опинитися в тюрмі, лікарні. Ще можливе таке трактування: страхи (Плутон), які пов’язані з батьками, дитинством, атмосферою в сім’ї (4-й дім), можуть призводити до усамітнення або перебування у закладах ізоляції (12-й дім).

  Відомо, що бабуся і мама відомої кіноакторки мали проблеми з психікою, лікувалися у психіатричних лікарнях. Мерилін Монро переслідували страхи, що вона також може психічно захворіти і опинитися у подібних закладах ізоляції. І це справді з нею сталося.

  Молодший управитель Скорпіона Марс знаходиться у Рибах у 8-му домі. Зв'язок між 4-м і 8-м домом вказує в гороскопах, що можливе, у кращому випадку, отримання спадщини, придбання нерухомості за чужий рахунок або, у гіршому випадку, існує загроза життю рідним людям, а також свідчить, що дім чи сімейна атмосфера може бути небезпечним для людини. Мерилін Монро, як відомо, померла у власному домі.

  Найбільш проблемна точка Т-квадратур Нептун-Сатурн-Місяць і Нептун-Сатурн-Юпітер цього гороскопу – це ретроградний Сатурн у Скорпіоні у 4-му домі. Астрологи називають таку планету «гарячою». Ретроградність послаблює планету і свідчить, що сила цієї планети спрямована на внутрішній світ людини. У 4-му домі ретроградний Сатурн у Скорпіоні під впливом поганих аспектів вказує на проблеми, перешкоди, відчуття відповідальності, обмеження, фобії, фрустрації, які пов’язані з минулим, початком і закінченням життя, сім’єю, житлом, батьками (4-й дім). Ще Сатурн у 4-му домі в гороскопах часто символізує  відсутність або холодність у дитинстві когось із батьків, а як відомо Мерилін народилася без батька і була розлучена згодом із мамою також.

  Сатурн керує 6-м домом – домом здоров’я і знаходиться під впливом поганих  аспектів Нептуна, Місяця і Юпітера, які у цьому гороскопі знаходяться у 1-му домі (фізичне тіло, риси характеру) і 7-му домі (стосунки, партнери). Сатурн у квадратурі з Нептуном у 1-му домі вказує на негативний вплив минулого, сімейних проблем на характер і фізичне тіло. Сатурн у квадратурі з Місяцем у 7-му домі свідчить про дисгармонію у шлюбах, схильність впадати в депресію через стосунки і нездатність завагітніти. Квадратура між Сатурном і Юпітером, управителем 5-го дому, також вносить негатив у відносини з чоловіками і сімейне життя. Розширення можливостей, оптимізм, та успіх, які були пов’язані з партнерами, шанувальниками і впливовими чоловіками (Юпітер у 7-му домі), обмежувалися і блокувалися песимізмом, негараздами (Сатурн).

 

5-й дім

  На куспіді цього дому знаходиться знак Стрільця. Це свідчить про велике значення тем 5-го дому у житті, бо Юпітер збільшує масштаби, розширює. Такі люди часто беруть участь у різних помпезних заходах, на яких можна підняти свій авторитет. З ентузіазмом працюють у сферах пов’язаних з п’ятим домом (кіно, театр, шоу, спорт, ігри, виховання дітей і т. п.).

  Юпітер знаходиться у знаку Водолія у 7-му домі і вказує на творчість і самовираження (5-й дім), яке розширює і примножує коло шанувальників, покровителів, друзів  (Юпітер у Водолієві). Ще може бути таке трактування: розваги, кіно, театр (5-й дім) збільшують коло шанувальників, сприяють у дружніх стосунках (Юпітер у Водолієві у 7-му домі).

  Аспект квадратури Сатурн-Юпітер не є сприятливим аспектом для народження дітей (5-й дім). Ще Юпітер перебуває у з’єднанні із зіркою Дженах. Астрологи вважають, що вплив цієї зірки подібний впливу Марса і Сатурна.

  Мерилін Монро прагнула народити дітей. Тричі вагітніла від Артура Міллера у третьому шлюбі, але все закінчувалося викиднями, внаслідок цього загострювалися психологічні проблеми. Одною із  причиною цього можна вважати нездоровий спосіб життя: вживання алкоголю і наркотичних речовин, аборти від коханців — все це описують аспекти Т-квадратур у цьому гороскопі.

 

6-й дім

  Розміщений на куспіді 6-го дому знак Козерога. Свідчить цей знак про планування дій на роботі, про наполегливу працю і концентрацію для досягнення поставлених цілей (але не слід забувати, що  енергія стихії Землі в цьому гороскопі планетами не представлена, тому цю енергію така особистість  відчуває слабо). Потрібно таким людям вчитись вміти розслаблятися.

  Сатурн, який керує Козерогом, знаходиться у 4-му домі. Вже писав, що Сатурн у гороскопі перебуває під великою напругою. Це розміщення свідчить, що життя від людини вимагатиме стійкості і відповідальності у сферах 4-го дому. Потрібно  докладати багато зусиль, працювати (6-й дім) для подолання перешкод і вирішення проблем у сім’ї, у домі (4-й дім). Якщо проблеми не подолані, то це може негативно позначитися на здоров’ї. Зв'язок між 6-м і 4-м домом і несприятливі аспекти до Сатурна вказують на проблеми зі здоров’ям, які впливають на сімейне життя.       

 

7-й дім

  На вершині 7-го дому знаходиться знак Водолія. Вказує на оригінальних та інтелектуальних партнерів, бажання незалежності у шлюбі і бажання  змін. У стосунках таких людей велике значення відіграє дружба, відчуття свободи. Від партнерів і опонентів можна очікувати несподіванок, різких змін.

  Уран у Рибах у 8-му домі. Це свідчить, що стосунки з партнерами і опонентами (7-й дім) можуть викликати несподівану і загадкову (Уран у Рибах) смерть або небезпечні ситуації для життя (8-й дім). Ще таке розміщення вказує на можливу смерть партнера. І реальність це піддержує. Мерилін Монро пережила, наприклад, смерть свого коханця Джона Хайда.

Молодший управитель 7-го дому Сатурн, який у гороскопі перебуває під впливом напружених аспектів квадратур, не сприяє гармонійним відносинам з партнерами у шлюбах.      

У 7-му домі знаходиться Місяць у Водолієві. Місяць у Водолієві часто знаходиться у людей, у яких діяльність пов’язана з громадськістю. У гороскопі жінки Місяць має важливе значення, бо Місяць – символ жіночності, символ материнства. Розміщення Місяця показує підсвідоме бажання незалежності у партнерських стосунках і шлюбах. Такі люди потребують, щоб у відносинах з протилежною статтю відчувалася свобода, бо саме так вони відчувають себе емоційно комфортно. Ще Місяць символізує сім’ю, маму. Люди, у чиїх гороскопах є Місяць у 7-му домі, схильні підсвідомо тяжіти до партнерів, які здатні проявляти у стосунках материнський інстинкт. «Мені здається, що вона маленька дитина, і я її ненавиджу!»,  – написав у своєму щоденнику Артур Міллер через кілька тижнів після одруження з Мерилін Монро. У гороскопі Місяць має погані аспекти і вносить у стосунки емоційну нестабільність. 

Розміщений у цьому домі Юпітер у Водолієві вказує на освічених і впливових у суспільстві  партнерів. Юпітер древні астрологи називали «велике щастя». Юпітер збільшує кількість шанувальників, допомагає створювати зв’язки з багатими партнерами (Юпітер – молодший управитель 8-го дому – дому фінансів партнерів). Але негативні аспекти від інших планет не сприяють великому успіху у стосунках.

 Опозиція Нептуна в Левові в 1-му домі і Місяця у Водолієві в 7-му домі вказує на психологічну залежність від партнерів, на внутрішній конфлікт між особистістю і чоловіками. Нептун у 1-му домі в опозиції до Юпітера в 7-му також вказує на конфлікти з партнерами. Юпітер розширює можливості, які пов’язані зі стосунками і шлюбами, примножує коло шанувальників, дає впливових партнерів, але це все вступає у конфлікт з Нептуном у 1-му домі, тобто з рисами характеру Мерилін.

  Юпітер і Місяць перебувають у кон’юнкції. Аспект цей хоч і має великий орбіс, але він сходиться. Свідчить у гороскопі жінки про позитивний вплив партнерських стосунків (7-й дім) і розваг (5-й дім) на емоційний стан, вказує на популярність у суспільстві, прагнення проявляти себе у соціальному житті, сприяє розширенню можливостей.

 Крім 7-го дому, астрологи визначають тип партнера, який є привабливий для жінки, по розміщенню Сонця і Марса.

  У гороскопі Мерилін Монро Сонце знаходиться у Близнятах у 10-му домі, а Марс у Рибах у 8-му. Їй подобалися чоловіки інтелектуальні, комунікабельні, цікаві (Сонце у Близнятах), які б сприяли її кар’єрному росту і підвищенню соціального статусу (10-й дім), а також чоловіки романтичні,  містичні, загадкові, з фантазією (Марс у Рибах), які можуть задовольняти сексуальні забаганки і трансформувати свідомість, матеріально забезпечити (8-й дім).

  У житті Мерилін було багато шанувальників, серед яких було багато впливових людей – це описує Юпітер і Сонце в цьому гороскопі. Ось, наприклад, біографи вважають президента  США Джона Кеннеді її коханцем. Знаменитий бейсболіст Джо Ді Маджо та інтелектуал Артур Міллер, з якими знаменита кіноакторка була одружена, також були впливовими і популярними людьми. А щодо чоловіків містичних (Марс у Рибах), то дехто з дослідників вважає, що був у Мерилін  короткий роман з Антоном  Шандором ЛаВеєм – засновником «Церкви Сатани» у США.  

  

8-й дім

  Знаходиться на куспіді 8-го дому знак Риб. Смерть часто в таких людей оповита таємницями і буває пов’язана якимось чином  з алкоголем, наркотиками, снодійним, наркозом, галюцинаціями, самопожертвою, містикою, неясністю, самотністю, бо за це все відповідає знак Риб і планета Нептун. Екстремальні ситуації сприяють духовному прозрінню. Доходи незароблені власною працею часто приховуються.

  Нептун, який керує Рибами, розміщений у Левові у 1-му домі. Зв'язок між 1-м і 8-м домом – це часто показник у гороскопі на самогубство, таке розміщення трактується як «смерть від себе» або як власне бажання смерті (про це писав астролог Шестопалов). Нептун, управитель 8-го дому, вносить у зовнішній вигляд Мерилін (1-й дім) витончену сексуальність, а також свідчить про небезпеки для життя, які пов’язані з цією планетою.

  Марс знаходиться у Рибах у 8-му домі. Це розміщення свідчить про сексуальну привабливість жінки. Часто Марс у 8-му домі вказує на небезпеки і смерть, які можуть бути пов’язана з агресією, насиллям, чоловіками, зброєю. У цьому гороскопі Марс гармонізують позитивні аспекти і нема негативних мажорних аспектів, а це пом’якшує небезпечні ситуації. Ще це розміщення в гороскопі жінки може вказувати на залежність від чоловіків та сексу. Чоловіки мали таємну владу над життям Мерилін Монро.

  Тригон між Сатурном у 4-му домі і Марсом у 8-му допомагає сконцентровувати сили для досягнення поставлених цілей, сприяє стабільності в сім’ї і домі.

  Уран у Рибах вносить у сфери 8-го дому загадкові несподіванки, різкі незрозумілі і таємні зміни. Уран у 8-му домі – це часто показник несподіваної і раптової смерті. Уран є феральним.

  Смерть Мерилін ще й досі оповита таємницями. Існує кілька версій смерті: передозування снодійного, самогубство і вбивство. У цьому гороскопі записані всі ці три сценарії. Єдине можна сказати точно: велику роль у тому, що знаменитість так рано покинула цей світ, відіграли стосунки з чоловіками. У цьому гороскопі зв'язок між 7-м і 8-м домом і Марс у 8-му домі вказують на це.           

  

9-й дім

  На вершині 9-го дому знак Овна свідчить про проявлення активності для розширення своєї свідомості, прагнення мати власні незалежні погляди і боротися за їх поширення. Часто такі люди можуть мати переконання, що потрібно в житті покладатися на себе, займати активну позицію і проявляти ініціативу для того, щоб досягти успіху.

  Марс, як управитель 9-го дому, у Рибах у 8-му домі вказує на можливий вплив на світогляд  психології, окультизму, сексу, небезпечних ситуацій. Знаходження управителя 9-го дому у 8-му домі означає, що погляди, релігія, філософія, чужі культури, освічені люди, іноземці і подорожі на далекі відстані можуть приносити нетрудові доходи, трансформації, навіть можуть бути небезпечними для життя.

  Знаходиться у 9-му домі Венера в Овні. Вже писав про це розміщення в інтерпретації 3-го дому. Ще доповню, що ще може бути таке трактування: переконання (9-й дім), що потрібно активно проявляти красу і жіночу сексуальність (Венера в Овні).

      

10-й дім

  На куспіді  цього дому знаходиться знак Тельця. Такі люди уперто ідуть до цілі, багато працюють задля кар’єрного росту і визнання свого авторитету у суспільстві або, у гіршому випадку, проявляють лінивство у питаннях кар’єри. Головні цілі у житті – матеріальна і духовна стабільність, бажання подобатися іншим. У сферах впливу десятого дому може відігравати значну роль реалізм, матеріалізм, практичність, стабільність, естетика, мистецтво.

  МС у з’єднанні із зіркою Хамаль, а це дає велику пробивну силу. Такі люди вміють боротися за своє «місце під сонцем».

  Венера керує 10-м домом і є планетою в елевації. Розміщення Венери в Овні – знаку свого вигнання – не є надто сприятливим розміщенням. Ця Венера свідчить про цілі (10-й дім) завойовувати світ своєю красою, добиватися кар’єрних висот і висот визнання, активно проявляючи свою жіночу сексуальність. Розміщення Венери у 9-му домі вже трактував. Додам, що 9-й дім в астрології відповідає за масове розповсюдження інформації і ЗМІ. А життєвий успіх і кар’єра Мерилін сильно залежали від цього.

  Венера у секстилі з Юпітером символізує непогані можливості для кар’єрного росту, сприяє створенню потрібних зв’язків (Юпітер у 7-му домі), а також пов’язує кар’єру (10-й дім) з кіно, творчістю, самовираженням, грою (Юпітер – управитель 5-го дому).

  Меркурій знаходиться у Близнятах у 10-му домі і є диспозитором Сонця. Слід зауважити, що Близнята для Меркурія є сильним знаком. Це розміщення часто вказує на здібності і вміння працювати з інформацією, передавати її, використовувати ораторські і письменницькі таланти для досягнення поставлених цілей, для кар’єрного росту і слави.

  Меркурій знаходиться на відстані ближчій за 4-ри градуси до Сонця, а це трохи послаблює цю планету. Астрологи таку планету називають «спаленою». Таким людям буває важко об’єктивно дивитися на себе зі сторони.

  Сонце у Близнятах у 10-му домі. Люди з таким розміщенням Сонця вміють бути яскравими у професійні діяльності, вони часто амбітні у питаннях кар’єри і слави.

 

  

   11-й дім

  Знак Близнят на куспіді одинадцятого дому вказує на інтелектуальних і комунікабельних друзів і покровителів. Дружбу така людина старається будувати на раціоналізмі. Велике значення у дружбі, групові діяльності має обмін інформацією, поверхневі контакти. Друзі і покровителі допомагають встановлювати важливі зв’язки.

  Меркурій, управитель 11-го дому, у Близнятах знаходиться у 10-му домі. Вказує, що друзі і покровителі сприяють у кар’єрному рості, у досягненні цілей, допомагають встановлювати контакти з впливовими людьми.  Діяльність у групі і з друзями допомагає добитися слави (аспект Меркурія з Сонцем), просуватися у кар’єрі, покращити авторитет. Кар’єра у такому випадку може бути пов’язана з масами людей.

  Розміщення Сонця на відстані ближчій трьох градусів до вершини 11-го дому вказує на яскравих покровителів і друзів, які мають лідерські якості і займають важливе положення в суспільстві. Така людина може бути сама лідером груп.

 

12-й дім

  Знак Рака на куспіді 12-го дому і Місяць під несприятливими аспектами в цьому гороскопі вказують, що людині буває важко розібратися у своїй душі, емоціях, підсвідомих бажаннях і контролювати їх.  Минуле може приховуватися. Минулі спогади можуть навіювати смуток і мати негативні наслідки у подальшому житті. Дім для таких людей – місце усамітнення і самоаналізу.

  Управитель 12-го дому у 7-му домі. Зв'язок між 12-м і 7-м домом символізує таємниці у партнерських відносинах і договорах, стосунки з людьми, які не хочуть себе афішувати. У більш психологічному контексті можлива така інтерпретація: емоції, підсвідомі бажання змін і свободи (Місяць у Водолієві), у яких важко розібратися (12-й дім), проявляються у стосунках і подружньому житті (7-й дім).

  Місяць у з’єднанні із несприятливою зіркою, яка називається Кастра. В астрології ця зірка символізує  злобу і руйнування. У цьому гороскопі у з’єднанні  з управителем 12-го дому у 7-му домі вона означає стосунки з людьми, які можуть бути небезпечними таємними ворогами.

  Вплив Плутона на 12-й дім можна трактувати як духовну трансформацією. Усамітнення, смуток та заклади ізоляції призводять до перетворень, внутрішнього оновлення. Плутон на куспіді 12-го дому  може символізувати і небезпечних таємних ворогів, пов’язаних з політикою, владою, мафією, силами, які мають великий вплив на маси. Плутон у з’єднанні із сприятливою зіркою Сиріус, але Плутон по-своїй природі недобрий, тому великого позитиву від цього з’єднання (і ще й на куспіді 12-го дому) не було.

  Знаходиться у цьому домі і Північний вузол Місяця у Ракові. Це розміщення вказує, що потрібно розвивати духовність, можна вивчати психологію, потрібно вміти цінувати традиційні сімейні цінності, здобувати езотеричні знання,  які сприяли б духовному прозрінню. Недоцільно у такому випадку брати на себе багато обов’язків (Південний вузол у Козерогові у 6-му домі). Велика відповідальність і бажання добитися поставлених цілей можуть погіршити стан здоров’я.

  У любовних стосунках Мерилін Монро було багато таємниць, які дослідники розгадують досі. Найзагадковішими можна вважати відносини з братами Кеннеді, які, можна вважати, відіграли дуже важливу роль у житті зірки кіно і призвели до її загибелі.    

 .

У людей шоу-бізнесу, чия кар’єра пов’язана з публічністю, славою і популярністю, сімейні традиційні цінності втрачають актуальність, а публічність вимагає присвячувати більше часу публіці, а це не сприяє довгим стосункам і сімейному  щастю.

  Сходження  Мерилін Монро до вершини слави – це не лише заслуга її зовнішнього вигляду. Багато чого залежало від її прагнення добитися у житті визнання. Стимул, породжений нелегким  дитинством, відсутністю батька і нормальної благополучної сім’ї, штовхав її до пошуку любові і відчуття захищеності, заставляв боротися за визнання у суспільстві і щастя в коханні. Красива і яскрава зовнішність і усміхнене обличчя були лише маскою, під якою ховалася не надто впевнена в собі жінка, яка потребувала сімейного щастя і любові, якої їй так не вистачало у дитинстві. Велику негативну роль відіграла і  неможливість народити дітей. Атмосфера Голівуду затягувала Мерилін у вир слави, відриваючи від нормального сімейного життя, яким живуть звичайні люди. «Все життя я належала тільки глядачу. Не тому, що видатна, а тому, що нікому іншому я не була потрібна», – казала про себе Мерилін Монро. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте