2013 рік - рік боротьби, несподіванок і нестабільності у світі



 Зараз багато економістів, політологів, астрологів та інших прогнозистів передбачають, що Україну, а також все людство, чекає непростий рік, особливо це стосується економічної і політичної сфери.
 2013 рік буде роком Чорної (водяної) Змії. Юпітер буде перебувати у перші половині року у Близнятах, а в другі — перейде у знак Рака. Перебування Юпітера у Близнятах не є добрим розміщенням цієї планети. Юпітер в астрологів асоціюється з успіхом, розширенням можливостей, авторитетом. У знаку Близнят ця планета трохи втрачає свою благодійну силу. У цьому знаку Юпітер акцентує увагу на ЗМІ, подорожах, інформації, контактах. У Ракові Юпітер вказує на актуальність тем патріотизму, націоналізму, традицій, житла.
 Щоб було зрозуміліше, яким буде наступний рік для всього людства, варто заглянути в історію. Роки Змії двадцятого століття: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989. Можна помітити, що ці роки були сповнені революціями (1905, 1917, 1989), війнами (1917, 1941, 1965), бунтами, різними деструктивними подіями. Рік 1929 прийнято вважати роком початку «Великої депресії» в економіці США. 2001 рік Змії, вже двадцять першого століття, запам'ятався терористичною атакою у США. З цих подій можна зробити висновок, що прийдешній рік також не буде спокійним і стабільним, на це вказують й інші розміщення важливих планет.
 Однією з найважливіших конфігурацій планет 2013 року буде квадратура між Ураном і Плутоном. Варто зазначити, що і в 2012 році ці планети були у такому розміщенні, тож збережуться деякі тенденції у світі, які були актуальні цьогоріч. Знову велику ймовірність розвитку мають негативні події пов'язані з масовими виступами людей, військовими конфліктами, реформами, які не будуть сприйматися позитивно людьми, обмеженням свобод, контролем за Інтернетом, аваріями, катастрофами, терактами та іншими несподіванками. Особливо буде непростий період у другі половині року, коли Юпітер буде у квадратурі з Ураном і в опозиції з Плутоном (Т-квадратура). Таке розміщення  вказує на виникнення проблем у світі, які пов'язані з кризовими явищами у економіках деяких держав, проблем, які полягають у міжнаціональні площині, можуть підніматися питання  іммігрантів, виникати різні міжетнічні конфлікти. Війна на Близькому Cході, швидше за все, буде мати продовження. Великий тригон Юпітера, Нептуна і Сатурна у знаках стихії Води свідчить, що людству потрібно спільними зусиллями шукати вихід із складних ситуацій.
 Також важливою подією є інгресія (входження) планети Сатурн восени 2012 року у знак Скорпіона. Ця планета вийде з цього знаку аж у 2015 р. У цьому знакові Сатурн вказує на можливу кризу у банківські сфері, у сфері великого бізнесу (на це також вказує аспект Т-квадратури Юпітера, Урана і Плутона), вказує на період, у якому будуть прийматися жорсткі закони, а їх виконання буде прискіпливо контролюватися, оновлення будуть зазнавати керівні органи у деяких державах. Правда, Сатурн буде мати позитивні аспекти у 2013 році з Плутоном, Нептуном і Юпітером, а це вселяє надію, що зміни не будуть мати великої руйнівної сили. У двадцятому столітті проходженя Сатурна по знаку Скорпіона було пов'язано зі зміною вождів Радянського Союзу. Період обертання Сатурна навколо Сонця становить 29,5 р. У 1894 р. цар Микола Другий почав правити Росією. 1894+29,5=1923,5. У 1923 р. Леніна через хворобу було усунено від влади. 1923,5+29,5=1953. У 1953 р. помер Сталін. 1953+29,5=1982,5. У 1982 р. помер Брежнєв. 1982,5+29,5=2012. У 2012 р. Росія вступила у нову політичну епоху. Цьогоріч можна було помітити посилення авторитарних і тоталітарних тенденцій У РФ: обмежувалася свобода слова, влада Росії намагалася взяти під контроль Інтернет. Астрологи передбачають, що в 2013-2015 р. можливі якісь зміни у російському керівництві.
 Українцям минулий рік Змії (2001) запам'ятався акцією «Україна без Кучми». У 2013 році також можливі якісь масові акції протесту, провокації, бунти, провокативні реформи і події, які будуть мати негативні наслідки для держави, можливо, що будуть спроби взяти під контроль і обмежити деякі свободи громадян, бо буде транзитний Уран у квадратурі, а Плутон у з'єднанні з натальним Ураном у 12-у домі в гороскопі України. Транзитний Уран у 2-у домі вказує на нестабільність в економічні сфері.
 Найсприятливіший період для України на міжнародні арені буде у другі половині 2013 року, побачимо до кого і до чого примкне Україна. Думаю, що ситуація з Тимошенко більше проясниться, стане більш відомо чи залишиться вона у в'язниці чи вийде на свободу, хоч ситуація у її гороскопі не така сприятлива, як була 2012 р. Ще в кінці наступного року транзитний Сатурн увійде у 10-й дім гороскопу держави, а це може вказувати на початок пошуку нових цілей і напрямків розвитку країни, на початок серйозної кризи влади, також на це вказує розміщеня планет у гороскопі інавгурації Януковича, там видно, що цікаві події почнуть відбуватися на третьому році президентської каденції. А ось в особистому гороскопі Януковича у вересні буде транзитний Юпітер у кон'юнкції (з'єднанні) з натальним Сонцем, а це свідчить про можливе збільшення популярності президента, про період соціальної і політичної активності. Таке з'єднання буде і в перші половині 2014 року.
 Дата 12.12.2012 не є доброю для початку роботи Верховної Ради. В астрології такий день вважається сатанинським днем. Жити не стане краще, але стане жити веселіше — буде багато в парламенті скандалів, активності, боротьби, залаштункових інтриг, однак ситуація буде більш-менш стабільною, про це свідчить Сатурн у секстилі з Плутоном. Опозиціонерам потрібно демонструвати цілісність, діяти єдиним фронтом.
 У 2013 році у Михайла Папієва актуальна, як і актуальна була у 2012 р., тема змін, можуть виникати проблеми у партнерстві, щоб щось більше писати — потрібно знати точний час народження. А Віталій Михайлішин може скласти у прийдешньому році значну конкуренцію своїм опонентам на виборах мера, тільки вибори потрібно проводити десь у травні-липні — цей період сприятливий для нього. У липні Юпітер буде рухатися до з'єднання з його Сонцем, тоді у Віталія Михайлішина буде пік популярності.

13 коментарів

Олег Герман
Хоч не вірю ні в яку астрологію, однак поділяю Вашу думку з приводу можливих перемін… Ситуація складається зараз така, що довго існувати не може, а вихід з неї завжди болісний… Помічаю також дивні тенденції в особистому житті своєму і моїх знайомих, часто ловлю себе на думці, наче щось таки не так. Але що саме — не знаю…
Хороша публікація! Вибачте, що «тролив» більшість Ваших попередніх!..
Адам Чесноков
Та я не гніваюся. Нормольно стараюся ставитися до критики.
Так світ зараз змінюється. Ви дивіться, що навіть духовно люди змінюютьться. Подивіться, які зараз жахливі злочини відбуваються. Ось цього року вбили Оксану Макар, стрілок у «Каравані» розтріляв охоронців, а в Харкові, кілька днів тому, cудді і його сім'ї відрізали голови. Просто жах! Але потрібно більше зациклюватися на позитиві, бо лише так можна пережити нелегкі часи.
Сергій Янушевський
Дякую, цікава інформація! У мене тільки є питання, що до домів у гороскопі держави, як вони визначаються?
Адам Чесноков
Доми — це так називаються сектори в кожні натальні карті (гороскопі), ці сектори пов'язані з обертанням Землі навколо своєї осі, а ось розміщення планет у секторах знаків зодіаку пов'язане з обертанням планет навколо Сонця. Розраховуються доми зараз, як правило, за допомогою астрологічних програм. Для цього потрібно знати точно час (год. і хв.) і місце народження (місто).
Якшо Ви цікавитися трохи астрологією або хтось цікавиться інший, то можна спробувати розрахувати свою карту (гороскоп) в інтернеті. Там потрібно ввести місто, рік, місяць, число, місцевий час народження (чим точніший час, то тим точніша буде інтерпритація), і натиснути «рассчитать».
astro-online.ru/natal.html
Сергій Янушевський
так цікавлюся, знаю, дякую! У персональних гороскопах більш менш зрозуміло, але якщо брати загальнодержавний дім, то тут вже є питання.)
Адам Чесноков
Прогнозувати майбутнє нелегко. Потрібно мати багато знань, мати досвід, інтуїцію і добрий інтелект, реалістично дивитися на світ. Вважаю Констянтина Дарагана кращим астрологом України. Пан Констянтин є кандидатом філософських наук і то його прогнози збуваються десь так на 70-80%. Чекаю на його прогноз на 2013 р., бо його прогнози найбільше збуваються. Я вчився в ЕШКО на курсах астрології, там найбільше робиться акцент на індивідуальних гороскопах, на психології. А є астрологія, яка вивчає події у світі (мунданна астрологія). Скачав з інтернету кілька книжок з прогностичної астрології і мунданної, і зараз пробую щось вчити самостійно, бо не маю змоги вчитися у відомих астрологів — все коштує гроші. А ці популярні гороскопи, які друкуються у газетах і журналах рідко збуваються. Я їх не читаю і не раджу читати іншим, хіба що для розваги.
Ось тут можна почитати що символізують планети і доми у мунданні астрології:
ivanets.com/articles/mundane_astrology.html
Адам Чесноков
Констянтин Дараган опублікував свій прогноз. Прогноз вийшов у нього більш оптимістичний за минулий прогноз.
www.astrology-online.ru/goroskop_2013.shtml
Ще є такий російський сайт з прогнозами астрологів-професіоналів на 2013 рік, якщо хтось цікавиться, то можна почитати.
www.urania-astrology.ru/horoscope/year/2013/
Максим Пансик
Пане Адам, зізнаюсь відверто — я не вважаю астрологію наукою. Моє ставлення до неї в кращому разі — скептичне. Та ваші пости завжди перечитую. Є професійний інтерес. Цікаві, незаплутнані, написані зрозумілою мовою. Дякую.
Адам Чесноков
ДО БОРОТЬБИ БУДЬМО НАПОГОТОВІ!
Багато відомих астрологів прогнозують, що Україні цього року світить не Європа, а Росія. Ось свіжий прогноз від Костянтина Дарагана: www.astrology-online.ru/comments-16-03-2013.shtml
Я напевно трохи помилився, коли писав, що буде сприятливий час для України восени. Зараз багато людей критикуюьть акцію опозиції з протестами. Думаю, що її проводити потрібно. Потрібно піднімати людей поступово, більше працювати з людьми на місцях, бо у 2015 році може бути запізно. Критикували опозицію за бездіяльність, за відірваність від народу, а зараз знову критикують, вважають акцію опозиції "ідіотською". А що Ви хочите? Зараз такий час, що ще якось можна вплинути на рішення влади, багато зараз залежить від народу. Подивимося у листопаді і грудні чого ми заслужили.
Адам Чесноков
2013 рік закінчується — час вже підвести підсумки.
Хоч я не знаю ще багато чого в астрології, але, думаю, що мої прогнози десь так на 60-70 відсотків таки збулися. Економічну ситуацією у світі мені не вдалося точно спрогнозувати. Економічна криза в світі ще відчувалася, але для багатьох країн цей рік, можна вважати, був не такий складний, як минулі роки, в фінансово-економічному плані. А ось у політичному плані 2013 рік був дуже напружений і нелегкий. Не кожний рік буває таким.
Якщо порівняти першу половину року і другу, то, на мій погляд, друга половина року відрізняється від першої тим, що в другі половині року більше було конфліктних ситуацій пов’язаних з історією, традиціями, націоналізмом. У червні, коли Юпітер вступив у знак Рака, почалися криваві події в Єгипті. Там не було простого протистояння «влада – народ», а були втягнені в конфлікт мусульмани і християни. Згадайте як мусульмани спалювали християнські храми. У Росії в жовтні вбивство росіянина призвело до бунту в Москві росіян проти мігрантів. У вересні у Греції вбивство антифашиста членом ультраправої партії «Золота зоря» призвело до масових виступів людей і безладів на вулицях.
У 2013 році Північна Корея і Південна Корея була на грані війни. США ледь не втягнулися у війну на Близькому Сході. Був близьким до істини, коли писав, що виникнуть проблеми у міжнаціональні сфері в світі і війна на Близькому Сході буде мати продовження. Громадянська війна в Сирії не вщухла в другі половині року, але, на щастя, не переросла в міжнаціональний конфлікт. Були реформи, які не сприймалися позитивно людьми, було багато масових виступів людей, багато з них мали трагічні наслідки для учасників. Правильно було зпрогнозовано про контроль над Інтернетом — справа Сноудена і закон про контроль над Інтернетом в Китаї це підтверджують. Писав про можливу кризу у банківські сфері. На Кіпрі була в перші половині року банківська криза. Ця подія мала важливе значення для людства. Були і жорсткі закони, наприклад в Росії. 2013 рік був багатий на несподіванки, наприклад, хто б міг подумати, що у цьому році буде новий Папа римський, що з неба впаде в Челябінську метеорит, що Путін розірве шлюб з жінкою, що Березовський загине, що уряд Азарова різко змінить курс… Список можна продовжити. У США у 2001 році були теракти, а в цьому році в США також стався теракт. Історія повторюється. Щось подібного до «Великої депресії» не було, але бюджетна криза в США — факт. Значних змін у російському керівництві не відбулося, можливо тому, що вже нема СРСР. Можливо, що в наступних роках якісь зміни будуть.
Перейдемо до України. Ось перший абзац про Україну. Збулося там майже все, лише не збулося про провокативні реформи. У другому абзаці також багато чого збулося. Про Тимошенко там я написав так, бо не хотів ризикувати. Писав, що в кінці року можливий пошук нових напрямків розвитку країни і можлива криза влади. Зараз ситуацію в Україні прийнято називати «політичною кризою». Тут слід сказати, що ці події не відбулися на входженні Сатурна в 10-й дім, а трохи скоріше — на з’єднанні Сатурна з Плутоном (Плутон у карті України керує 10-м домом). Сприятливий період в стосунках України з ЄС був у другій половині року, але не були вигідні ці стосунки Україні з фінансово-економічної точки зору. У вересні Янукович взяв остаточно курс на євроінтеграцію. У суспільстві тоді почалося велике моральне піднесення. Наші «патріоти» і «опозиціонери» тоді, можливо, і поцілували б Януковича в ср… ку. Рейтинг Януковича не зріз, але стабілізувався. Збулося все про Верховну Раду. Були й скандали, й бійки, а хто достойний депутатства вирішував не народ, а вирішувалось за лаштунками кого слід позбавити мандата. Думаю, правильно написав про Михайла Папієва і про Віталія Михайлішина. Якщо б вибори мера були десь у травні чи червні (про це багато говорили), то Михайлішин міг би перемогти.
Святослав Вишинський
Краще опублікуйте це як окремий допис — коментар не такий помітний.
Адам Чесноков
Та вже нехай буде так. Кому потрібно — той найде.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте