Тигри, число 13, Плутон і доля Юлії Тимошенко


Багато минулого року було прогнозів про справу Юлії Тимошенко. Прогнози пробували давати політологи, політики, соціологи, астрологи, нумерологи. Більшість відомих астрологів схилялися до думки, що цей рік буде легший для Юлії Тимошеко, особливо навесні, висловлювалися й думки про можливе її звільнення. Зараз можемо бачити, що ці прогнози збулися частково. Позитивним для Тимошенко є те, що її взяли на лікування, вона перебуває наче й не в'язниці, але й не на волі, і ніхто не дасть 100% гарантії, що вона поверниться назад у в'язницю, або через деякий час після виборів її не випустять на волю. Я минулого року вважав, що цьогоріч можливе  звільнення Юлії Тимошенко. Зараз також переконаний, що довго сидіти головна опозиціонерка не буде. Можливо вийде цього року або в наступному.
 Ув'язнення Тимошенко не є чимось новим — таке вже було за часів Кучми. Якщо порівнювати правління Кучми і президентське правління Януковича, то можна помітити, що президентство Янукавича є у чомусь повторенням правління Кучми: спочатку керували два Леоніди, а потім два Віктори; Віктор Янукович повернув собі повноваження Кучми; Леонід Кучма народився 1938 р. у рік Тигра, а через 12 років у рік Тигра (1950) народився Янукович; Тимошенко була ув'язнена при Л. Кучмі, а зараз — при В. Януковичу.
 Цікаво, що Тимошенко було заарештовано на останній президентській каденції Леоніда Кучми. З цього циклу випливає, що ця нинішня каденція Януковича також для нього остання.
 Помітив я повторення у житті Юлії Тимошенко числа 13. Дивіться: 13.02.2001 — арешт Тимошенко; СІЗО, у якому вона утримувалася, знаходиться на вулиці Дехтярівські, 13 (Тимошенко попала туди і в 2011 р.); головний офіс «Батьківщини» у Києві знаходиться на вулиці Туровські, 13; у 2010 році на виборах президента у бюлетені Ю. Тимошенко мала №13; вона була 13-м прем'єр-міністром України.
Що символізує число 13? Більшість людей переконані, що це нещасливе число. Відомо, що колись деякі народи використовували 12-ти цифрову систему числиння. Число 12 — символ гармонії, цілісності, стабільності, а 13 порушує цілісність, гармонію, стабільність. У картах Таро число 13 символізує смерть, але слід пам'ятати, що смерть буває не тільки на рівні фізичному, але й на рівні духовному. Я розглядаю теперішнє ув'язнення Тимошенко як її трансформацію на духовному рівні. Ці випробування у її житті покликані для того, щоб Юлія Тимошенко переосмислила своє життя.
У гороскопі Тимошенко можна побачити, що на момент арешту транзитний Плутон був у з'єднанні з натальним Юпітером, а це свідчить про період збільшення популярності, соціальну активність, боротьбу, трансформацію світогляду. У Юлії Тимошенко в карті Юпітер у Козерогові не дуже сильний, тому цей період у її житті для неї видався важким. Також погано, що починаючи з другої половини цього року, транзитний Юпітер перейшов в опозицію до Сонця в карті Тимошенко (Сонце у неї в Стрільці), а це вказує на період несприятливий для публічної діяльності. У Грузії Стрілець-Саакашвілі програв вибори. Несприятливий цей період і для Стрільців Табачника і Азарова.
Найбільше сподіваюся, що випробування головна опозиціонерка витримає. Наша опозиція без неї і Луценка зараз слабка… Все змінюється…

35 коментарів

Andrey Bondarenko
Цікаве спостереження про 13. Але ці вибори — катастрофа. Не чекаю нічого доброго. Може, якось в стратегічному плані непогано, але зараз чекаємо важких часів.
Олег Герман
Хороший допис… Ви, пане Адаме демонструєте непогані знання в галузі астрології, нумерології і (чого вже гріха таїти?)) філософії, але є одне проблемне місце, що потребує додаткових пояснень:
«Цікаво, що Тимошенко було заарештовано на останній президентській каденції Леоніда Кучми. З цього циклу випливає, що ця нинішня каденція Януковича також для нього остання.» — Яким чином воно випливає??? Це теж саме, що помітивши хвру грипом людину в синій куртці, сказати, що захворювання викликав синій колір…
Адам Чесноков
Спробую відповісти, хоч я маю небагато знань з філософії.
Астрологія базується на вивченні циклічних процесів. В астрології циклічні обертання планет порівнюються із земними подіями.
Античні філософи вважали, що розвиток є вічним кругообігом, на їхню думку, всі процеси у нашому світі є циклічними. А вже в християнському розумінні розвиток людства є прямолінійним, бо існує рух від початку (створення світу) до кінця (апокаліпсису). Пізніше філософ Георг Гегель запропонував концепцію, у які він поєднав теорію циклічності часу і теорію прямолінійності часу. На його думку історія є спіралеподібною, тобто історія циклічна, але кожен виток спіралі виводить людство на вищий рівень.
Сучасні науковці вважають астрологію псевдонаукою, бо вони не можуть пояснити багато механізмів циклічних процесів, не можуть пояснити який зв'язок між планетами і процесами на Землі, астрологія не вписується в наукову парадигму. З наукової точки зору можна лише пояснити влив Сонця і Місяця (сонячна активність, припливи і відпливи, пори року і т.д).

Адам Чесноков
Ось, наприклад, дерево не росте вічно вгору, існує лише певний час його розвитку, а потім воно помирає, даючи місце молодим деревам. Таке подібне відбувається з імперіями, державами, політиками. Все повторюється.
Олег Тудан
Заголовок прочитал как «Тигри, число 13, Путін і доля Юлії Тимошенко» >_<

Сей факт вы склонны относить к философии или астрономии?
Олег Герман
Не астрономии, а астрологии — это раз.
Читать нужно не только заголовок — это два.
Итог: читать нужно в любом случае!!!)
Олег Тудан
Странно у вас итоги соотносятся с фактами…
Олег Герман
Почему странно? В любом случае надо читать, то что Вы комментируете. Или для Вас это не самое главное?)
Олег Тудан
Конечно нет, ведь я комментировал ЗАГОЛОВОК, странный вы человек!
Олег Герман
Странный тот, кто комментирует только заголовок) Давайте, начнем комментировать по одному слову и придем к выводу, что этот пост из области астрофизики или что Вам больше нравится. Не вижу конструктивизма в ваших комментариях.
Олег Тудан
Не примите мое восклицание за личное оскорбление, я просто сейчас зачитываюсь Федором Михайловичем, а у него так все говорят.

Мне не нравится астрофизика и конструктивизм. Вы знаете, Олег, что такое конструктивизм? Это советское авангардное искусство. Вы бы хотели видеть его в комментариях? Или вам больше по душе арт-брют?
Олег Герман
Ваши комментарии ни о чем. А еще мне странно, как человек, не отличающий астрономию от астрологии, может рассуждать на такие темы.
Олег Тудан
какой смысл отличать науку от лженауки? не вижу смысла вообще сопоставлять вышеназванные дисциплины.

Что там с путаницей терминов конструктивизмом?
Олег Герман
Если хотите, то «конструктивности», «обоснованности», «целесообразности» «смысла» — могу еще несколько вариантов замены привести))
Если Вы довольны, то я очень рад…
Хотя с другой стороны, если Вы не видите смысла «отличать науку от лженауки», то Ваше замечание тем более нелогично…
Олег Тудан
Я не доволен, Олег. Давеча вы упомянули конструктивизм, но, вероятно, испросив помощи у Гугла, решили исправить свою ошибку. Мне очень странно, что человек, путающий термины, может рассуждать на такие темы.
Олег Герман
)))
Хочу попросить прощение у господина Чеснокова, за то, что превратили его пост в непонятно что, а с господином Туданом можно спорить еще очень долго, ведь везд можно придраться или перекрутить. Но факт того, что он любит самовыражаться за счет именно таких перепалок на лицо…
С Вашего разрешения, господин Тудан, я останусь при своем мнении по поводу того, что автор этого поста имеет неплохие знания в области нумерологии, астрологии и философии.
Спасибо, господин Тудан!)
Олег Тудан
Во-первый, господа — в Париже.

Во-вторых, упражняясь в красноречии, вы удосужились употребить странную словесную формулировку — «на лицо», которая в приличном обществе может быть уместна разве что при обсуждении фильмографии гениальной Саши Грей. Олег, что вы имели ввиду, когда ввернули эту сентенцию в предложение?
Олег Герман
Во-первых, в Париже — месье;
Во-вторых, «на лицо» — это не сентенция.
Олег Герман
… и еще раз спасибо за КОНСТРУКТИВНЫЙ разговор!))
Олег Тудан
Вы знакомы с творчеством Булгакова, Олег? Скорее всего нет, так как в противном случае вам была известна достаточна «крылатая» фраза Шарикова.
Олег Герман
Судя по тому, как Вы оцениваете «творчество» Саши Грей, я не сомневаюсь в том, что Вам известно еще много других «крылатых» фраз…
Олег Тудан
Творчество Саши Грей могут оценивать только преданные ее поклонники, к коим я никакого отношения не имею. Но скажите, неужели мне показалось, что ваша фраза, насквозь пропитанная сарказмом, выдает в вас противника натурального (М+Ж) порно? Может, вам больше по душе иные виды данного жанра?
Олег Герман
Эх, милейший, не утруждайтесь больше в поисках профанаций!..
Олег Тудан
то, как вы резко свернули тему кинематографично-сексуальных предпочтений, настораживает.
Олег Герман
Вас это действительно насторожило?
Олег Тудан
Не так сильно, как то, что вы не читали Булгакова.
Олег Герман
Понятно. Попейте успокоительные — все пройдет.
Олег Тудан
«Успокоительные» что? Может быть, посоветуете что-то, так сказать, из личного опыта?
Олег Герман
Простите, но это уже будет реклама! Если сильно хотите, можете придти на консультацию…
Адам Чесноков
А Путін відігравав у долі Тимошенко велику роль.
Ольга Мороз
В «Вечірньому Кварталі» їх недавно «одружили», от і все… Ви напевно, бачили цей виступ
Адам Чесноков
Ні, на жаль.
В Україні політика мало чим відрізняється від різних шоу. А громадяни у цих шоу беруть участь. Тут варто згадати «антифашистські» мітинги та інші акції проплачені різними політичними силами.
Я в свої дописи можу додати фантазії, гумору, бо як дивитися дуже реалістично на ситуацію в країні, то стає сумно.
Адам Чесноков
Це я лише висловлював свої припущення. Я не знаю, що має бути, я лише вгадую. Потрібно мені бути більш обережним з прогнозами, потрібно думати, що писати. Я не є в астрології професіоналом, ще багато чого не знаю, не маю досвіду.
Адам Чесноков
Містичне знову дає про себе знати. Засідання ВР, яке визначить долю Юлії Тимошенко, відбудеться 13 листопада. А це число має важливе значення для Тимошенко. Напевно, що цей день вказує на якийсь поворот, будемо надіятися, що позитивний. До речі, мій допис було оцінено 13 балами.
Святослав Вишинський
«Хоч за чорта лисого...»

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте