Не пускайте Котів у політику!



В Інтернеті набувають популярності зображення різних котів. Навіть дехто з людей пропонує обрати котів до Верховної Ради. На цьому сайті про обрання котів до ВР писала Вікторія Яшан. Ті, хто розповсюджують таку інформацію, погано знають політиків-Котів.
 У китайські астрології їхній кийський гороскоп пов'язаний із дванадцятилітнім обертанням Юпітера навколо Сонця. Року Кота або Кроля відповідає перебування планети Юпітер у знаку Овна. Овен — це імпульсивні рішення, активність, агресія, війна. У роки Кота або Кроля збільшується ймовірність прийняття імпульсивних рішень у політиці, військових і соціальних конфліктів, агресивної політичної боротьби, різких змін.
 Роки Кота двадцятого століття: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.
 1915 р. — другий рік Першої світової війни; 1939 р. — початок Другої світової війни; 1951 р. — другий рік війни в Кореї; 1963 р. — вбивство у США президента Джона Кеннеді; 1987 р. — рік війни в Афганістані; 1999 р. — війна в Чечні і Югославії. Минулий рік Кота (2011) також «порадував» людство — були революції в Африці і війна в Лівії.
 Політики-Коти: Йосип Сталін, Іді Амін, Лев Троцький, Моше Даян, Фідель Кастро.
 Як бачите, Кіт і Кріль — це великий воїн, жорстокий вбивця, хвостатий агресор.
 Тому я закликаю людей думати, перш ніж висувати Котів до ВР.
Якщо такі політики захоплять владу в світі — Третьої світової війни не уникнути. Над людством може виникнути загроза знищення ядерною зброєю.
Будьте уважні!

7 коментарів

Адам Чесноков
На котів можна лише переписувати хату… А «регіонали» справді бояться зображення котів.
Михайло Шморгун
Я народився в рік кота… і Ваше пояснення, що кіт-кріль — це «великий воїн, жорстокий вбивця, хвостатий агресор» це звичайно класно… але…
Михайло Шморгун
Взагалі, такі да! Геть котів!
Адам Чесноков
Я мав на увазі, що у такі роки найбільше було жахливих війн, масових вбивств, різних конфліктів. А в астрології потрібно аналізувати багато інших показників в гороскопі для того, щоб знати характер людини. І навіть якщо у людини є схильності до жорстокості, то ніхто не дасть 100% гарантії, що така людина буде вбивцею, бо існує вибір між добром і злом.
Олег Тудан
что за Средневековье, в самом деле…
Олег Герман
Давайте, ще про народні прикмети поговоримо)) Ніби дорослі люди, а вірять у всяку маячню…
Адам Чесноков
Астрологія виникла у часи набагато давніші за середньовічча…
Кажуть, що все нове — це добре забуте старе. Відомо, що сучасна хімія виникнула завдяки алхімії, а астрономія і психологія багато чого запозичила від астрології, до речі, відомий психолог і психіатр Карл Юнг захоплювався окультними науками.
Я свою публікацію писав з почуттям гумору… Є люди, яким подобається щось містичне, а є люди-матеріалісти, які реально дивляться на світ, які звиклм до всього ставитися скептично. Такий є світ. І я не збираюся когось переконувати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте