Металевий Тигр



  Наш великий президент (порівняно з іншими президентами Віктор Янукович справді великий) народився у рік металевого Тигра. У кийські астрології Тигр символізує повстання проти обмежень, вважається хижаком-одинаком, який полює на свою здобич. Відомо, що у природі тигр довго гнатися за своєю жертвою не може, тому йому потрібно зненацька, вибравши слушний момент, скочити на неї.
  У мене Тигр-Янукович викликає асоціацію з німецьким танком «Тигр», який німці використовували під час Другої світової війни, бо дуже схожа його політика на дії танка. Наприклад, наче танк давить опозицію. Вже й Європа закликала звільнити політичних в'язнів, і США, й наче Росія незадоволена, а він пре, «пре як танк», — кажуть у народі.
 Чому Янукович так поводиться? На мою думку, політологи мало уваги приділяють психологічним аспектам такої поведінки. Моя версія така: у Віктора Януковича така поведінка зумовлена минулим досвідом. Життя вчило нинішнього президента опиратися на свої сили і «не прогинатися під мінливий світ». У 2004 році він забуксував, пішов на компроміс, наслідок — програв. У 2007 році ситуація повторилася. Зараз Янукович невпинно пре, не збавляючи швидкості. У його голові відклалося, що іти на компроміс — означає програти. Війна набирає обертів. Питання лише в тому, як ця війна далеко зайде?
 Слід пам'ятати, що в цьому матеріальному світі нічого вічного немає. Все змінюється. Техніка ламається, навіть танк. Справедливість є. Справедлива смерть. У житті варто боротися!

2 коментарі

Адам Чесноков
Швидше за все, Віктор Янукович не помилує Юлію Тимошенко і не відпустить її на лікування, а це може створити труднощі в підписанні договору з ЄС. Зараз багато аналітиків дуже оптимістично дивляться на майбутнє України. Мій прогноз такий: владі 2013 рік не принесе значного успіху, а 2014 рік буде нелегким.
Не слід виключати, що договір з ЄС буде підписано, але кінець листопада не є сприятливим часом для України. Якщо договір буде підписано, то в майбутньому буде багато труднощів. Можливо, що буде підписано лише окремі пункти договору, а Україні і владі висунуть важкі умови. Вже писав (і не тільки я), що у кінці року слід очікувати початку кризи влади, бо на це вказують розміщення планет в гороскопі держави і гороскопі інавгурації. Позитивним є те, що в особистому гороскопі Януковича транзитний Юпітер перебуває у Ракові. Юпітер – це успіх, розширення можливостей, сприяння у справах з іноземцями, але це вселяє мало оптимізму.
Адам Чесноков
Ще є надія, що у парламенті знайдуть компроміс у справі Юлії Тимошенко. Якщо вона поїде на лікування, а згодом Європейський Суд виправдає її, то збудеться мій прогноз про долю Тимошенко.
Більше вже думаю написати про майбутнє в астрологічному прогнозі на 2014 рік. Потрібно все обдумати і все зважити.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте